Mihaela Bilic a venit cu dezvăluiri privind modul cum l-a părăsit pe medicul Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu, după 13 ani de relație. Munca era lucrul care îi lega pe cei doi, aceștia obișnuiau să se susțină la orice pas, însă când nimeni nu se aștepta, medicul a decis să pună punct relației după aproape 13 ani.
„Sentimentul este de parteneriat, de fidelitate, de seriozitate, de treabă făcută împreună. Și când rămâneam doar noi doi vorbeam tot despre treabă. Ulterior, după ce am plecat, în locul meu a fost nevoie de trei fete care să facă treaba pe care eu o făceam de una singură. Aveam tot ce înseamnă relație cu pacienții înainte și după operații, vorbeam la telefon non-stop, aveam tot timpul o cască în ureche. Eu le preluam pe paciente înainte de a ajunge la doctor și le însoțeam până se vindecau. Am construit foarte mult împreună și am progresat foarte mult împreună”, a declarat Mihaela Bilic, potrivit Fanatik.
Ulterior, medicul estetician a decis să șteargă cu buretele trecutul și a început o nouă relație cu Andreea Berecleanu, fapt care a uimit-o pe Mihaela Bilic. Femeia adaugă că i-a fost greu să accepte acest lucru, dar și că fostul partener de viață avea alte gusturi.„A fost ciudat pentru mine…decizia lui, pentru că eu când l-am cunoscut, avea alte principii. Mă rog, acum, lumea a continuat. Probabil că el a simțit nevoia”, a mărturisit Mihaela Bilic.
În relația actuală, medicul este mult mai activ pe rețelele sociale, mai mult postează aproape săptămânal din noile locații ale vacanțelor. Fosta soție a lui Constantin Stan a spus că în toți acei 13 ani, cei doi nu au plecat într-o vacanță. „Noi n-am fost niciodată în vacanță, în 13 ani, nici măcar o dată. Eu când l-am cunoscut, opera și noaptea și în weekend. A fost nevoie de mai mult de șapte ani după relație, ca fetele să fie șocate în clinică că doctorul să fie de acord să nu opereze duminica.
Nu știu ce să zic. Asta e foarte interesant pentru că, fără să vrei, poate îți dai seama că felul în care am funcționat noi n-a fost unul echilibrat și că ar fi bine să nu mai ajungi în momente de criză ca să-ți dai seama că partenerul tău este în impas. Poate că lucrurile astea ar trebui combinate. Eu n-am avut niciun fel de regret apropo de decizie”, a adăugat Mihaela Bilic.
„Eram un șofer extraordinar, aveam un Audi A6 Quattro și, fiindcă îl tot schimbam la fiecare doi ani, deci eram un client VIP, dealerul Audi m-a invitat într-o zi în Germania, la un drive test, ca să încerc noul Audi A8. Îmi amintesc și acum, am plecat, moartă de oboseală, dar cu părul perfect coafat. Pe aeroportul din Berlin ne așteptau 25 de Audi-uri superbe. A fost dragoste la prima vedere, nu mai văzusem atâta perfecțiune și eleganță. M-am așezat în mașină și, în timp ce mă minunam de cum arată, șoferul mi-a zis:
Ați văzut unde au pus pielea întoarsă la mașina asta? La cotieră, pentru că pe braț e cea mai fină parte a mâinii și trebuie să te mângâie. Abia atunci mi-am dat seama că așa e. Parcă era primul moment din viața mea când simțeam ceva.
Și m-am întrebat: Dar eu ce am făcut până acum? Până acum de ce nu am simțit? Și m-am întors la București, am pus mâna pe telefon, am sunat la Bacău și am zis: Dragă Constantin, eu nu pot să mă mai întorc, eu nu mai pot să trăiesc nicio secundă așa cum am trăit. Nu știu exact ce vreau, dar încerc să aflu. Te rog doar să nu mă urăști pentru asta”, povestește Mihaela Bilic.
„Am făcut o criză la 40 de ani”
„Am făcut o criză la 40 de ani și am simțit, brusc, că nu mai pot continua nicio secundă să trăiesc așa cum trăisem până atunci. Totul părea perfect în viața mea. Munceam, aveam notorietate, aveam o relație pentru care mă invidiau mulți, cu doctorul Constantin Stan, alături de care făceam și o echipă imbatabilă, eram doi perfecționiști amândoi, ne-am potențat diabolic pe profesie. Eram de neoprit. Știam să fac în timp record bagaje pentru o zi, pentru trei zile sau pentru o săptămână.
Puteam să conduc 2000 de km fără să beau apă. Odată, când am mers împreună la o conferință, am făcut București-Veneția fără oprire. Iar București-Bacău, unde se afla clinica de operații estetice, eram în stare să fac dus-întors, de două ori în aceeași zi, deci patru drumuri”, a dezvăluit Mihaela Bilic, într-un interviu pentru Formula AS, potrivit playtech,.ro.
Mihaela Bilic a rămas fără prieteni
Pe vremea aceea, Mihaela Bilic nu a fost înțeleasă nici de apropiați, nici de prieteni pentru decizia pe care au făcut-o cei doi. „Le-am spus părinților mei că s-a terminat. Eu n-am mai pus piciorul. Am abandonat tot: casa, hainele, câinele. Nu știam încotro s-o iau. La un moment dat, mai în glumă, mai în serios, mama mea a zis: ‘Se vede treaba că ai înnebunit. Ar trebui să te internăm la spitalul de nebuni, pentru că nu e normal ce faci’. Mi-am pierdut toți prietenii, pentru că nimeni nu înțelegea”, a spus Mihaela Bilic.
Cătălin Măruță, schimb de replici cu Mihaela Bilic, în emisiune
Cătălin Măruță a a avut un schimb de replici cu Mihaela Bilic, în emisiune, după ce a prezentat un studiu al Comisiei Europene care vorbea despre toxicitatea cutiilor de conserve, scrie RTV.
Mihaela Bilic: Când au fost inventate, ele au revoluționat lumea alimentară. De ce? Pentru că într-o conservă nu ai nevoie să pui conservanți. Aici este un lucru foarte interesant.
Cătălin Măruță: Avem aici mai multe conserve. O să le deschidem.
Mihaela Bilic: Tu începe și deschide, eu le spun așa dragilor telespectatori: conserva se fierbe și atunci procedeul de fierbere al unui produs împiedică dezvoltarea microorganismelor. Conserva poartă numele de conservă, dar înăuntru avem legumele, mâncarea fără niciun fel de agent de conservare.
Cătălin Măruță: Mihaela, conserva asta e valabilă, uite, până în 2027, deci poți să o ții încă 3 ani în raft.
Mihaela Bilic: Dar nu este un lucru rău, pentru că avem un mediu perfect steril. Ea este sterilizată prin fierbere și atunci ea ține mult timp. Poate să fie păstrată la temperatură ambiantă, vorbim de conservele de mazăre, fasole boabe, pește. Ele stau în cămară cu anii. Nu se strică. Este o metodă ieftină și la îndemâna oricui de a păstra lucrurile pe o perioadă lungă.
Cătălin Măruță: Dar fii atentă! Eu nu am studii medicale, cum ai tu. Am căutat pe Google, nu că a scris nu știu cine. Am găsit o chestie discutată de Comisia Europeană. Ei vorbesc despre toxicitatea cutiilor de conserve.
Mihaela Bilic: Depinde, aici probabil există și cutii care nu respectă niște norme.
Cătălin Măruță: Scrie așa: ‘Potrivit unui studiu recent al specialiștilor americani, alimentele ambalate în conserve, fie că este vorba de pește, pate de ficat ori carne, pot fi foarte nocive pentru consumatori.
Riscul vine din ambalajele alimentare, în special cutiile de conserve. Cutiile metalice de conserve sunt concepute dintr-un material plastic care are drept scop prevenirea ruginii și menținerea produselor cât mai proaspete’.
Mihaela Bilic: În principiu, conserva aia care era și pe vremea războiului, apropo de mâncare conservată, era făcută din tablă. Acum dacă noi punem în interiorul conservei de metal și niște folie de plastic, care nu știu exact de ce trebuie pusă, ca să dea mai bine ca aspect, nu știu să spun asta. Întorcându-mă la conserve, culmea este că tabla și fierul din conservă îmbogățește preparatul în fier.
Cătălin Măruță: Tu zici că e bine că iei fierul din conservă. Nu vreau să te contrazic, tu ai studii medicale, tu ești doctor, tu știi. (…) Vreau să te întreb ceva, eu sunt de acord cu tine că economisim, că nu risipim mâncare, e mai mai ieftină, că își permite toată lumea. Sunt de acord cu tine. Oamenii sunt încântați și se bucură.
Lasă-mă un pic să te întreb și eu ceva, ca să fie dialog, nu monolog. Cei de la Comisia Europeană spun că e toxică. Sunt nebuni? Prof. Univ. Dr. Dan Vodnar a zis o chestie, am găsit-o întâmplător, legat de conserve. A zis că de fiecare dată când cineva consumă un produs ambalat este foarte probabil că ingeră cantități mici de bisfenol, un compus utilizat în industria plasticului alimentar și care a fost în atenția autorităților de mulți ani.
Mihaela Bilic: Dar stai. Bisfenolul e în plastic. Stai, mă, Cătălin.
Cătălin Măruță: Ai zis de plastic, da? Cutiile metalice de conserve sunt de obicei căptușite cu un strat subțire cu material plastic, ce are rolul de a preveni ruginirea cutiei. Cercetările arată că bisfenolul trece din stratul de material plastic în alimentul din cutie și este absorbit apoi rapid în organism. Potrivit cercetătorilor de la Universitatea Harvard, consumul unei singure conserve de ton în ulei poate crește de 20 de ori nivelul bisfenolului în sânge.
Mihaela Bilic: Conserva nu este plastic. Gândește-te la toate alimentele dintr-un supermarket și spune-mi care nu este ambalat în plastic. De exemplu, o conservă de pește nu are cum să fie în sticlă.
Cătălin Măruță: Păi cum? E ton în borcan de sticlă. Îmi iau eu.
Mihaela Bilic: Mă, Cătălin, conserva clasică nu are plastic în interior. Nu pot să desființez partea de conserve pentru că un producător s-a gândit să căptușească.
Cătălin Măruță: Uite, cineva a dat un mesaj. Oamenii spun că ăsta nu e metal, ci aluminiu. Cum îți iei tu fier din aluminiu?
Mihaela Bilic: Păi mai sunt și unele care sunt de aluminiu. Adică, la capitolul din ce sunt făcute conservele nu este expertiza mea. Eu pot să vă spun că alimentul din conservă nu are conservanți, că este deja curățat și fiert, deci timpul pentru gătit e foarte scurt. (…) Off, ce mi-ai făcut.