Update mai 23, 2023 Andra Măruță este criticată de stilistul Ovidiu Buta pentru că dorește să iasă din zona clasică a modei, în care arată foarte bine, și ajunge în zone care nu o pun în valoare.
Tocmai din acest motiv, stilistul este de părere că vedetele ar fi bine să își impună niște limite vestimentare. Nicio schimbare radicală de acest gen nu ajută, ci din contră, poate să afecteze imaginea cu mult mai mult, potrivit Fanatik
„Marea tragedie vestimentară în țara asta, când vine vorba despre vedete, ține de faptul că multe dintre aceste fătuci sau băieței cred că ei sunt altfel decât sunt cu adevărat. (…) Gen Andreea Marin. Sau Andra, soția lui Măruță. Andra, prin definiție, este o personalitate clasică.
Adică ea arată foarte bine într-o cămașă albă și o pereche de blugi. Dar când cineva se ambiționează și o duce într-o categorie gen dramatică, adică genul de femeie care vrea să fie văzută sub orice formă, gen Mihaela Rădulescu.
Adică genul de femeie care nu vrea să fie ignorată sau o duce într-o zona fashionistă, gen Delia, cu toate că ea e creativă, ei, acum înțelegi că aia nu mai e Andra. (…) Adică, scuză-mă. Nu e nimeni Madonna în România. Nu e nimeni Rihanna. Adică, hai să stăm pe stilul nostru și o să ne fie viața foarte bună. ”, a dezvăluit stilistul, pentru cancan.ro.
Unde a lucrat Ovidiu Buta
Chiar dacă, acum, are o carieră de succes în lumea modei, Ovidiu Buta a avut o altă mare pasiune, teatrul! Și-a dorit cu ardoare să devină scenograf, iar visul i s-a împlinit, realizând câteva piese de teatru la Teatrul Național. La scurt timp însă a renunțat și a ales drumul modei.
„Moda a venit după teatru. Am pornit, în viață, în ideea de a deveni scenograf și, cumva, viața m-a adus aici. A fost visul meu, am lucrat ca scenograf, am avut câteva piese, în Teatrul Național, dar, în timp, am descoperit că teatrul are un anumit ritm, iar moda are un alt ritm.
Este bine, ca om, să te așezi într-un loc în care ai ritmul corect. De exemplu, mulți oameni se simt foarte bine în New York, pentru că ritmul lor interior coincide cu cel al orașului, dar mulți se simt dominați de acel oraș, pentru că sunt mult mai lenți ca ritm interior.
Eu m-am gândit, la un moment dat, că dacă vreau să îmi fie bine în viață, trebuie să mă așez, undeva, cu același ritm ca al meu”, ne-a mai spus Ovidiu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.