Razvan Pascu: „Breaking news. Guvernul Germaniei solicita test PCR sau antigen pentru intrare in Germania, dar si pentru TRANZITAREA aeroporturilor din Germania”

Veselia din România nu își are corespondent în țările vestice unde orice viață este importantă și trebuie salvată. Acolo medicii nu au fost făcuți asasini.  Marile țări europene introduc restricții tot mai dure pentru a trece de valul trei al pandemiei. Franța închide toate școlile, grădinițele și creșele timp de trei săptămâni, iar Germania solicita test PCR sau antigen pentru intrarea în țară, dar și pentru TRANZITAREA aeroporturilor din Germania.

Italia a decis să prelungească restricţiile pentru a lupta împotriva pandemiei de COVID-19, printre care închiderea restaurantelor, magazinelor şi muzeelor până la 30 aprilie.

Razvan Pascu: „Breaking news. Guvernul Germaniei solicita test PCR sau antigen pentru intrare in Germania, dar si pentru TRANZITAREA aeroporturilor din Germania” 1

Președintele Emmanuel Macron a anunțat miercuri că Franța închide toate școlile, grădinițele și creșele timp de trei săptămâni. Părinții care nu au cu cine să își lase copiii și nu pot lucra de acasă au dreptul la indemnizația parțială de șomaj.

Germania va cere teste PCR cu rezultate negative la intrarea în ţară pentru toţi călătorii, indiferent dacă vin dintr-o zonă care nu este considerată de risc.

S-a stabilit astfel “obligativitatea generală” de realizare a unui test la întoarcerea în ţară, o măsură care o înlocuieşte pe cea anterioară, care se referea doar la zonele de risc – deşi implica majoritatea ţărilor lumii – şi care prevedeau un test PCR şi o perioadă de carantină.

Răzvan Pascu a scris: „Breaking news

Guvernul Germaniei solicita test PCR sau antigen pentru intrare in Germania, dar si pentru TRANZITAREA aeroporturilor din Germania. Masura a fost adoptata de ieri si se aplica deja, desi initial fusese comunicat ca nu se aplica pentru tranzit.

Deci daca aveti zbor cu Lufthansa cu escala in Frankfurt sau Munchen trebuie sa va testati PCR sau antigen cu 48 de ore inainte de imbarcare. Masura se aplica pentru toti pasagerii de la 6 ani in sus.

Rezultatul trebuie sa fie dat de un laborator (nu te poti testa singur acasa), sa fie scris si sa fie in engleza.

La clinicile din Romania se poate face acest test antigen, costa intre 70-150 de lei si rezultatul vine in 15 minute.”