Gabi: „Azi am luat amenda 1000 de lei de la Politia Romana pentru ca am atras atenția cuiva in Mega Image sa-si tragă masca peste nas”

Devine periculos financiar să atragi atenția cuiva să poarte masca în mod corect. Te poate costa chiar și 1,000 de lei.

Gabi H.:  Azi am luat amenda 1000 de lei de la Politia Romana pentru ca am atras atentia cuiva in Mega Image sa-si traga masca peste nas. Pentru ca individul a reactionat urat, injuraturi, amenintari, etc… cei de la Mega Image au devenit atenti (multumesc!) si au observat ca ma astepta afara.

Gabi: „Azi am luat amenda 1000 de lei de la Politia Romana pentru ca am atras atenția cuiva in Mega Image sa-si tragă masca peste nas” 1
(foto arhiva)

Mi-au cerut sa raman inauntru si au chemat politia. A venit un echipaj care l-au amendat atat pe recalcitrant cat si pe mine pentru tulburarea linistii publice, cu cate 1000 de lei.

Politistul care a scris procesul verbal mi-a explicat ca si pe el l-ar fi deranjat sa-i atrag atentia sa poarte masca corect.

“- Pai ati fost chemat pentru ca mi-a fost pusa in pericol siguranta personala iar dumneavoastra imi dati amenda pentru ca i-am atras atentia sa poarte masca corect?
– Daca vreti sa fiti in siguranta, stati acasa si comandati de la Glovo.”

În schimb, deputatul PSD Daniel Ghiţă nu are nicio problemă. El a devenit chiar erou astăzi când a refuzat să poarte masca de protecţie în plenul Camerei Deputaţilor de marţi, chiar dacă preşedinta de şedinţă, Cristina Prună, i-a atras atenţia şi chiar l-a poftit afară din sală.

Pe lângă atitudinea deputatului, valul de aplauze venite din partea PSD în urma refuzului de a purta masca este unul notabil.

Domnule coleg, dacă puteţi să vă puneţi masca şi să o purtaţi în mod corect. Domnule deputat Ghiţă, cu dumneavoastră vorbesc”, i s-a adresat Cristina Prună deputatului PSD. Încercările preşedintei de şedinţă au fost în zahar, moment care a atras şi mai multe aplauze din partea colegilor social-democraţi.