Denise Rifai: E omooooor la supermarketuri! Cozi si oameni la coada !!!!! Așa ne ferim de COVID?

Jurnalista Denise Rifai atrage atenția guvernanților asupra nebuniei din supermarketuri, înainte de ora 18:00, ora închiderii.

Denise Rifai: „Alo, dl ministru al sanatatii, ma intreb Oare cand ati fost ultima data la supermarket??????!
A, n ati mai fost demult???!

Denise Rifai: E omooooor la supermarketuri! Cozi si oameni la coada !!!!! Așa ne ferim de COVID? 1

Apoi, e omor, va spun eu! E omooooor! Cozi si oameni la coada !!!!!

Asa ne ferim de covid? Mda. Interesanta strategie, n am ce zice. Ma gandesc ca poate gasiti ceva solutii mai inteligente, ce ziceti ???!
Ps. Unde mai pui alergatura nebuna a fiecaruia dintre noi, care-ncotro, sa prinda deschis la supermarket ???!”

Nita V.: Daaaa, case rapide care funcționau greoi fiind suprasolicitate, oameni intrați în panică pentru că la 17:30 se anunțase închiderea supermarketului

Iuliana N.: Hai ca exagerati, nu e sfarsitul lumii! Mâine e deschis iar pana la ora 18. E lumea nebună, nu măsurile de siguranță! Trebuia și să oblige pensionarii sa-si faca cumparaturi 4-5 ore pe zi in cursul saptamanii, dar.. na.. iar li se încalcă drepturile..🙄

Sile RB: Asta cu închisul magazinelor mai devreme sincer este o prostie, având in vedere programul normal de lucru al lor. De ce nu fac ca de exemplu in Germania, programul normal de lucru (19:00-20:00 când închid, așa e programul lor normal și înainte de pandemie) dar cu un număr maxim de persoane..lumea face cumpărături și se păstrează și distanțarea.. In România lumea năvălește și adio distanțare..

Marius S.: Denise Rifai in Germania de 20 de ani magazinele se închid la ora 7, iar in Weekend sunt închise, oare cum draqu au supraviețuit nemți ?