Așa este? Mihai N. Tudorică: „Cei mai indisciplinați, nesimțiti, aroganți, răi șoferi din Romania se situează în județul Constanța – la polul opus sunt sibienii”

Românii nu sunt cei mai disciplinați șoferi din lume, iar acest lucru se observă în statisticile anuale privind accidentele rutiere.

De altfel, România este țara din Uniunea Europeană care înregistrează cele mai multe decese survenite în urma accidentelor rutiere,  96 de victime per milion.

Așa este? Mihai N. Tudorică: „Cei mai indisciplinați, nesimțiti, aroganți, răi șoferi din Romania se situează în județul Constanța - la polul opus sunt sibienii” 1
(foto arhiva)

Diferențe între șoferi există și la nivel național. Unele județe au șoferi mai disciplinați, iar în altele se conduce mai haotic.

Mihai N. Tudorică a scris: „Dupa multi kilometri condusi pe drumurile tarii, in ultimii ani, de la Cluj la Iasi, de la Suceava la Resita, de la Constanta la Baia Mare, am ajuns la o concluzie, frati si surori de covrig:

– cei mai indisciplinati, nesimtiti, aroganti, rai soferi din Romania se situeaza in judetul Constanta
– la polul opus sunt sibienii.

Constantenii au reusit sa ii “bata” pe bucuresteni prin faptul ca sunt rai gratuit. Bucurestenii sunt agresivi, dar cu un scop: sa treaca, sa mearga, sa se miste. Constantenii sunt doar agresivi. I-au luat pana si olteni, care m-au lasat si ei masca in anumite momente.

La voi cum arata situatia?