(Video) Tudor Chirilă anunță că începe cel mai mare protest. ATAC la adresa lui Klaus Iohannis și Florin Cîțu

Artiștii nemulțumiți de restricțiile care i-au lăsat fără bani s-au împărțit în două. Cei care au ieșit/susțin protestele de ieri organizate de Aur și cei care susțin ideile lui Tudor Chirilă.

Acesta a lansat atacuri la adresa lui Klaus Iohannis și a premierului Florin Cîțu! Vedeta de la PRO TV a explicat, într-un live pe Facebook, că el și colegii săi din sectorul cultural pun la cale ample proteste, dar cu distanțare. Chirilă este nemulțumit și de faptul că autoritățile sunt înfricoșate de Biserică și le permit orice preoților care nu respectă normele sanitare.

(Video) Tudor Chirilă anunță că începe cel mai mare protest. ATAC la adresa lui Klaus Iohannis și Florin Cîțu 1

Eu nu am ieșit niciodată în stradă pentru că m-a scos un partid. Sunt extrem de frustrat că președintele Iohannis și premierul Cîțu se uită fără niciun fel de empatie ca și când sectorul cultural nu există. Sectorul cultural la asta va ajunge, să ieșim în stradă, dar cu distanțare. Voi ieși în stradă ca să cer compensare pentru lunile în care statul nu m-a lăsat să muncesc. Nu sunt mulțumit de modul în care pandemia e gestionată de către autorități.

Nu este vorba că iau COVID, dacă mă duc la protest, ci că dau COVID, despre asta e vorba. Nu înțeleg ce a rezolvat violența din Piața Unirii. Virusul nu pleacă dacă spargem vitrine sau stăm în stradă.

Înțeleg că politicienilor le e frică de Biserică și le țin deschise. ”, a spus Tudor Chirilă, potrivit stiripesurse.ro.

Vezi aici Video: