(Foto/Video) Polițiști aplaudați când arestează un român, la Madrid. A furat o Honda, a lovit 4 agenți și-o gravidă

Un tânăr român a pus pe jar poliția din Madrid, după ce a furat o mașină și a fugit cu agenții pe urmele lui. A fost prins abia după ce a lovit un autoturism al Poliției, rănind și o gravidă

Românul, care în decembrie împlinise 18 ani și n-avea permis de conducere, alături de alți trei adolescenți, a furat o Honda Accord chiar în centrul capitalei spaniole, informează libertatea.ro.

(Foto/Video) Polițiști aplaudați când arestează un român, la Madrid. A furat o Honda, a lovit 4 agenți și-o gravidă 1 (Foto/Video) Polițiști aplaudați când arestează un român, la Madrid. A furat o Honda, a lovit 4 agenți și-o gravidă 2 (Foto/Video) Polițiști aplaudați când arestează un român, la Madrid. A furat o Honda, a lovit 4 agenți și-o gravidă 3 (Foto/Video) Polițiști aplaudați când arestează un român, la Madrid. A furat o Honda, a lovit 4 agenți și-o gravidă 4

Polițiștii l-au urmărit încercând să-l oprească, dar n-au reușit asta decât punând o mașină în fața lui.

Tânărul a lovit violent autospeciala forțelor de ordine și Honda pe care o conducea a ajuns pe trotuar, unde a lovit o gravidă, un biciclist, un alt automobil, mai multe bănci și copaci. Patru agenți au fost și ei răniți.

Polițiștii l-au scos de la volan în pumni și sub amenințarea pistoalelor și au descoperit că românul fusese arestat în urmă cu 10 zile pentru un furt.

Vezi aici Video:

De asemenea, comisese mai multe infracțiuni când era minor.