Soțul Corneliei Catanga: „Soția mea nu a murit de COVID!”

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, spune că artista nu a murit de COVID, pentru a nu fi înmormântată cu reguli stricte.

„Soția mea nu a murit de COVID, a făcut stop cardiac! Eu vreau să o înmormântez creștinește, nu în alt mod” a declarat Aurel Pădureanu pentru GÂNDUL.RO.

Soțul Corneliei Catanga: „Soția mea nu a murit de COVID!” 1

De altfel, nimeni din familia artistei Cornelia Catanga (63 de ani) nu credea în COVID. Nici măcar cântăreața, care a preferat să se trateze acasă, deși avea simptome specifice virusului. Gestul a costat-o, în cele din urmă, viața.

Cornelia Catanga a murit Spitalul Universitar din Capitală, vineri dimineață. Anunțul trist a fost făcut de Mara Bănică, pe Facebook. Jurnalista a venit și cu o dezvăluire. Din câte se pare, artista nu credea în COVID și, deși se simțea foarte rău, a preferat să se trateze acasă. Când a ajuns pe mâinile medicilor, a fost prea târziu.

Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în COVID. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa… Este cumplit ce s-a întâmplat”, a aunțat jurnalista Mara Bănică.

În 2019, Cornelia Catanga a suferit un infarct

Cornelia Catanga a fost internată, în vara anului 2019, la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a suferit un infarct. La momentul respectiv, i s-a montat un stent la inimă.