Are pile? Șoferița cu Mercedes eliberată din Arest! „Pe pariu ca asta e singura pedeapsa cu executare pe care o va primi?”

Șoferița cu Mercedes nu va sta la închisoare pe perioada anchetei. Șoferița care a ucis două fete în accidentul din București a fost eliberată și plasată sub control judiciar, iar tatăl fetiţei de 7 ani decedate în accident crede că a avut pile. Cine știe ce prieteni sus-puși are.

Tatăl fetiţei de 7 ani moarte în urma accidentului din cartierul bucureştean Andronache nu se aştepta ca şoferiţa de 56 de ani care a provocat tragicul accident să fie eliberată, transmite Antena 3.

Are pile? Șoferița cu Mercedes eliberată din Arest! „Pe pariu ca asta e singura pedeapsa cu executare pe care o va primi?” 1

Nici nu mă aşteptam. Noi le-am adus moarte acasă pe fetiţele astea două şi ea este în libertate. Dacă ai bani şi eşti puternic, scapi. Fetele acestea au murit la colţul străzii, dacă vă uitaţi în video a ajuns la ele fără să clipeşti. Avea 100 la oră.

Vreau să se facă dreptate. Fetiţele au murit, au lăsat două familii. Vreau să iasă lumea în stradă, să vorbească. Au avut pile, nu ştiu ce au avut. Nu mă aşteptam să fie aşa niciodată”, spune taăl fetiței, potrivit Libertatea.

Şoferiţa care a provocat accidentul din cartierul Andronache, acolo unde două fete au fost ucise, a recunoscut că a băut rom înainte de a se urca la volan. Surse din anchetă au declarat, luni, pentru ziar, că șoferița avea o alcoolemie puțin peste 0,60 g/l în sânge, la trei ore după accident.

Duminică, femeia le spusese anchetatorilor că a pierdut controlul volanului, că nu conducea prea des și că a încurcat pedalele.

Lucian Mindruta: „Femeia care a ucis doi copii cu masina a facut 24 de ore de arest si a fost trimisa acasa sub control judiciar.
Pe pariu ca asta e singura pedeapsa cu executare pe care o va primi?”