Șoferița care a strivit două fete pe trotuar are voie să conducă. La spital a refuzat să sufle în etilotest. Era rupta de beata, spun martorii

Șoferița care a omorât O fetiță de 7 ani, Raisa, și o tânără de 21 de ani, Mihaela, în București are voie să conducă. La spital ea a refuzat să sufle în etilotest.

Anchetatorii nu au luat nicio măsură preventivă împotriva ei. Mai mult, ea are voie să se urce în continuare la volan: a primit dovada cu drept de circulaţie pentru 15 zile, scrie libertatea.ro.

Șoferița care a strivit două fete pe trotuar are voie să conducă. La spital a refuzat să sufle în etilotest. Era rupta de beata, spun martorii 1

Femeia a refuzat să sufle în etilotest, susținând că are probleme cu plămânii. I s-au recoltat probe de sânge și abia luni anchetatorii vor afla alcoolemia.

Procurorii spun că era bătută şi în stare de şoc şi că nu se justifica reţinerea ei.

Femeia este cercetată pentru ucidere din culpă.

Ea s-a urcat la volan pentru că soţul ei consumase alcool. Cunoştea foarte bine zona și toate străzile. Cu toate astea, spune ea, în intersecţie, ar fi încurcat pedala de frână cu acceleraţia.

Șoferița și soțul ei, bătuți de fratele uneia dintre victime

Tânăra de 21 de ani a fost preluată de o ambulanță și dusă la „Grigore Alexandrescu”. A intrat în operație, dar a murit și ea. În tot acest timp, la locul accidentului s-au strâns zeci de oameni.

Imediat după impact, în imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un tânăr sare pe mașină, apoi deschide portiera din dreapta, trage de bărbatul aflat acolo îl dă jos și-l ia la pumni. Se oprește când acesta cade.

În același timp, pe cealaltă parte a mașinii, în dreptul șoferului, alt bărbat lovește cu un obiect în caroserie. Șoferița coboară din mașină și-și pune mâinile-n cap. La câțiva metri distanță, sora uneia dintre victime vede nenorocirea și leșină. Tânărul care l-a bătut pe soțul șoferiței o vede pe femeie în stradă și se repede și asupra ei cu pumnii. În jurul lor oamenii strigă, trag de mașina, e un haos total.