Primele declarații ale soferiței care a strivit două fete cu Mercedesul. Spune că a strănutat

Șoferița de 56 de ani care a provocat sâmbătă accidentul din cartierul bucureștean Andronache, soldat cu moartea a două fete aflate pe trotuar, a fost reținută pentru 24 de ore și va fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

Ea susţine că ar fi strănutat chiar înainte de a călca pedala de acceleraţie şi nu frâna, cum ar fi fost normal, şi asta chiar înainte de intersecţia în unghi de 90 de grade, unde avea şi un indicator de cedează trecerea. Anchetatorii au decis să o rețină 24 de ore din cauză că a urcat băută la volan, anunță Stirile Pro TV.

Primele declarații ale soferiței care a strivit două fete cu Mercedesul. Spune că a strănutat 1

Femeia a negat că ar fi consumat alcool. De asemenea, ea a relatat că în momentul în care s-a apropiat de capătul străzii unde trebuia să vireze la dreapta, a avut un acces de strănut, a vrut să frâneze, dar a apăsat pedala greşită.

Femeia, în vârstă de 56 de ani, a spus că a fost agresată la locul accidentului şi că a primit îngrijiri la spital.

De asemenea, ea a afirmat că îşi regretă fapta şi că vrea să ajute familiile celor două fete care au decedat în accicent.

Martorii au povestit că după ce mașina le-a lovit pe fete și a dărâmat un stâlp de beton, acul vitezometrului s-a oprit la 107 km/h.

„Femeia care a ucis doua fete in Bucuresti era bauta. 0,6 la mie. Asa a “incurcat pedalele” cum zice ea, desi, ca sa prinda viteza pana acolo, a reusit cumva sa gaseasca acceleratia.

Chiar si asa, are sanse sa scape fara inchisoare, pe legea romaneasca.

Asta e de fapt de ce continuam sa avem dramele astea: pentru ca nu exista pedepse reale si severe pentru ele.
Cui sa-i fie frica de aproape nimic?

Nu romanilor. Ei sunt, cum se stie, cei mai curajosi din Carpati, mai ales dupa un paharel, cu volanul in mana”, a scris jurnalistul Lucian Mindruta.