Mihai Trăistariu este nevoit să își vândă tot ce are pentru a supraviețui! Este în pragul depresiei: „Suntem uitați de lume”

Restricțiile impuse de autorități l-au afectat dur și pe Mihai Trăistariu. Acesta spune că este la un pas de depresie, fiind nevoit să își vândă tot ce are pentru a supraviețui.

„Eu mi-am vândut un apartament, chiar nu vreau să îmi vând mașina ca să am ce mânca. S-a ajuns pea departe! În viața mea nu am trăit ce trăiesc acum! Recunosc cinstit că sunt în prag de depresie. Am ajuns într-un punct în care nu m-am imaginat vreodată.

Mihai Trăistariu este nevoit să își vândă tot ce are pentru a supraviețui! Este în pragul depresiei: „Suntem uitați de lume” 1

A trecut aproape un an și ceva de când s-a declanșat pandemia, iar noi, artiștii, suntem lăsați pe ultimul loc. Noi suntem firi mai sensibile și dacă Horeca a protestat, noi am rămas așa uitați de lume. Mie îmi este extrem de greu”, a spus Mihai Trăistariu, citat de spynews.ro.

Potrivit declarațiilor lui Mihai Trăistariu, artistul a fost infectat cu coronavirus, însă nu ar fi avut deloc simptome. Prin urmare, după ce s-a testat și i-au fost identificați anticorpi în organism, acesta cere să fie lăsat să își facă meseria și să își poată relua viața la normal, pentru a nu ajunge să își dea toată muncă acumulată într-o viață.

„Eu în ianuarie am făcut testul și am descoperit că am avut COVID și nici măcar nu am avut simptome. Atunci cu atât sunt mult mai înverșunat și răvășit. A trecut prin mine acest virus, nici nu l-am simțit și pentru asta mă ții în casă mi se pare o crimă. Nu vreau sp vând tot ce am reușit să strâng în viața asta, mi-am făcut o situație bunicică și chiar îmi este ciudă acum să vând tot ca să pot trăi.”, a mai declarat artistul.