Medicul Adina Alberts: Doamna Catanga nu a luat Ivermectină. A luat o combinație ciudată de medicamente”

Medicul Adina Alberts a anunțat aseară că artista Cornelia Catanga nu a luat Ivermectină. Ea a luat o combinație ciudată de medicamente.

Dr Adina Alberts:👉🏼Doamna Catanga a decedat în urmă cu câteva zile și “presa liberă” din România a vuit că ar fi făcut stop cardiac din cauză Ivermectinei. O minciună sfruntată…

Medicul Adina Alberts: Doamna Catanga nu a luat Ivermectină. A luat o combinație ciudată de medicamente” 1

👉🏼Cu tot respectul pentru familia îndoliată, și cu toată compasiunea, trebuie să vă spun tuturor că doamna Catanga nu a luat Ivermectină. Soțul Corneliei Catanga, dl Padureanu a declarat că a luat Tavanic și Dexametazonă. Nu știm cine i-a recomandat această medicație dnei Catanga! O combinație ciudată, nefericită, din cel puțin 3 motive:

🔹Tavanic-ul trebuie administrat cu mare precauție la persoanele peste 60 de ani, la persoanele care au avut în antecedente probleme cardiace. Sau care au la momentul administrării. Și în ambele categorii de mai sus, dna Catanga se încadra.

🔹Asocierea Tavanic cu Dexametazonă nu este o alegere potrivită întrucât corticoterapia crește și mai mult riscul de reacții adverse ale Tavanic-ului ( Levofloxacină)

🔹Acest antibiotic – Tavanic – nu se poate lua nici măcar cu suplimente care conțin zinc… Asta apropo de pandemia pe care o traversăm, și de indicațiile de terapii profilactice anticovid care conțin zinc.

👉🏼Așa că stimați reprezentanți ai “presei libere” din România, cu tot regretul pentru îndrăgita noastră artistă care s-a dus în lumea celor drepți, nu mai umblați cu baliverne și minciuni… ”