Criminalul de la Onești a fost salvat de medici după ce a fost împușcat de polițiști. Este în viață, la Terapie Intensivă

Medicii de la Spitalul din Oneşti i-au salvat viața criminalului care de află acum intubat la Terapie intensivă.

El va fi audiat de procurori când starea sa de sănătate va permite acest lucru. Soţia sa a fost arestată preventiv de către Judecătoria Oneşti, dar decizia instanţei nu este definitivă, anunță stiripesurse.ro.

Criminalul de la Onești a fost salvat de medici după ce a fost împușcat de polițiști. Este în viață, la Terapie Intensivă 1

Judecătoria Oneşti a admis marţi, solicitarea procurorilor de arestare preventivă a Aureliei Moroşan, soţia bărbatului care a sechestrat şi a omorât doi muncitori. Decizia instanţei nu este însă definitivă.

Faţă de agresor anchetatorii nu au luat deocamdată măsuri preventive, el nefiind încă audiat, scrie news.ro.

Directorul medical al Spitalului din Oneşti, Anca Băncescu, a declarat pentru News.ro că bărbatul este în secţia de Terapie Intensivă, intubat, dar stabil.

“A fost operat, este intubat, stabil hemodinamic, fără daună majoră pentru organele vitale. E internat în Secţia de Terapie Intensivă”, a precizat directorul medical al unităţii spitaliceşti.

Anchetatorii au dispus, luni seară, reţinerea pentru 24 de ore a soţiei bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, ea fiind acuzată de complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate.