Cine este bărbatul din Oneşti care i-a sechestrat și ucis pe cei doi muncitori

Gheorghe Moroşan, de 68 de ani, din Oneşti, este bărbatul care i-a omorât pe cei doi muncitori care lucrau în fostul său apartament, pierdut în instanţă.

Luni seara, Gheorghe Moroşan, de 68 de ani, din Oneşti, a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Chiar el a sunat la 112 şi a anunţat incidentul.

Cine este bărbatul din Oneşti care i-a sechestrat și ucis pe cei doi muncitori 1

Mai multe echipaje de poliţişti şi un negociator s-au deplasat la locul indicat, dar la scurt timp bărbatul i-a înjunghiat pe cei doi muncitori. Unul a murit în apartament, altul la spital, scrie Adevarul.

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a informat luni seară că, având în vedere evenimentul tragic din judeţul Bacău, „conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgenţă în judeţul Bacău, pentru a verifica modul de intervenţie la eveniment”.

Potrivit sursei citate, din echipa de verificare mai fac parte chestorul de poliţie Alexandru Scurtu, directorul S.I.A.S.-I.G.P.R., şi comisarul-şef de poliţie Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al D.I.C.-I.G.P.R.

„La finalizarea verificărilor, în funcţie de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun”, mai informează Poliţia Română.