Andreea Marin explică ce reacții adverse a avut după ce s-a vaccinat cu serul Astra Zenecca

Andreea Marin a povestit la Exclusiv VIP, la Prima TV, ce reacții adverse a avut după ce s-a vaccinat cu serul Astra Zenecca.

Nu a fost chiar o plăcere, nu mă aşteptam să am reactia asta. Am avut 2 zile de stat în pat şi eu stau în pat doar legată. Am avut dureri puternice de muschi, de sus până jos, fără temperatură.

Andreea Marin explică ce reacții adverse a avut după ce s-a vaccinat cu serul Astra Zenecca 1
Am facut controversatul vaccin, dar nu din acel lot. E normal să ne punem întrebări, să ne gândim la toate, dar am decis ca voi face şi a doua rundă. Dacă zicem cât mai mulţi nu s-ar putea să nu ne fie bine împreună”, a spus Andreea Marin, potrivit Adevarul. 

Vedeta este cu atât mai decisă se se vaccineze cu cât, în perioada Sărbătorilor de iarnă, fiica ei, Violeta, a stat izolată 3 săptămâni în casă, infectata cu COVID-19.

Fiica mea a avut o formă uşoară, s-a izolat şi am stat total separate. Ne-am testat şi noi de multe ori, însă am ieşit negativ. Violeta a luat virusul din afara casei. Din fericire, ea are o mică garsonieră, cu tot ce îi trebuie, în casă, şi s-a putut izola.

Era chiar între Crăciun şi Revelion şi i-am pus un brăduţ la uşă. Ba chiar am găsit o chestie din plastic cu care am izolat intrarea, ca să poată deschide uşa ei şi să vadă brăduţul.

A fost dificil pentru că am comunicat despărţiţi, a trebuit să se descurce singură, să îşi ia pastilele, însă a fost foarte ascultătoare. Cred că fiecare generaţie are de învătat lecţiile ei”, a povestit Andreea la Exclusiv VIP, la Prima TV, din culisele izolării fiicei ei, Violeta, testată pozitiv cu noul coronavirus.