(Video) Şofer român din Londra, înjunghiat în propria maşină. Momentul, surprins de camerele de supraveghere

Mai multe atacuri asupra șoferilor români din Anglia au avut loc zilele trecute. Un şofer român de taxi a fost ucis zilele trecute în Londra, iar un altul a fost înjunghiat şi a scăpat cu viaţă doar fiindcă a reuşit să fugă la timp.

Gabriel Bringye, şoferul român de taxi, a fost ucis în timpul serviciului, iar principalul suspect este un adolescent de 15 ani, anchetat iniţial pentru o tâlhărie.

(Video) Şofer român din Londra, înjunghiat în propria maşină. Momentul, surprins de camerele de supraveghere 1

Cazul nu este însă unul singular, iar astfel de incidente au loc frecvent în cartierele rău famate ale Londrei. Recent, un şofer român din Luton a fost la un pas să-şi piardă viaţa, după ce a fost atacat în propria maşină de un bărbat necunoscut de pe stradă, informează adevarul.ro.

Brusc, bărbatul se repede cu sălbăticie şi îl înjunghie de mai multe ori pe şofer, extrem de rapid, după care se retrage şi aşteaptă să vadă ce se întâmplă.

Panicat, şoferul îşi abandonează maşina şi o ia la fugă. Din fericire, el a scăpat cu viaţă, pentru că deşi rănile au fost adânci, nu i-au atins niciun organ vital, ci doar umărul.

Vezi aici Video: