Val uriaș de reacții după ce Dragos Bucur a scris aseară pe Facebook că nu se vaccinează și nu poartă mască

Tot mai multe reacții după ce Dragos Bucur a scris aseară pe Facebook că nu se vaccinează și nu poartă mască.

Razvan Pascu: „În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: port mască şi abia aştept să mă vaccinez”.

Val uriaș de reacții după ce Dragos Bucur a scris aseară pe Facebook că nu se vaccinează și nu poartă mască 1

Dragos Bucurenci: „Nu m-am supărat niciodată pe cei care m-au confundat cu mai celebrul meu tiz, Dragos Bucur. Nici n-aș fi avut de ce, confuzia era mereu în favoarea mea.
Numai că de azi am o metodă foarte simplă prin care putem fi diferențiați: eu sunt ăla care se vaccinează și care poartă mască.
Val uriaș de reacții după ce Dragos Bucur a scris aseară pe Facebook că nu se vaccinează și nu poartă mască 2
N-aș fi scris despre această opțiune până la urmă personală a tizului meu, dacă nu m-ar fi amuzat până la lacrimi confuzia bunei mele prietene Toni Dohotariu, care n-a văzut bine autorul mărturisirii, dar s-a repezit să-i răspundă ca și cum aș fi scris-o eu.

Între timp și-a șters comentariul, așa că îl repostez aici pentru că prietenia înseamnă și să râdem bine unii de alții atunci când ne-o iau tastele pe dinainte. De Toni vorbesc, desigur”.

Cristian China Birta:Dragos B e pentru noi
Dan Bitman numaru’ doi!
#EroiiLaPoporNuMoareEiRamaneEroi
Altceva am vrut sa zic. In ce film a jucat stimabilul! Parca in “Politist abjectiv”. Sau cumva este domnul din “Virusuri la cheie”?
Ajutati-ma voi cu alte filme in care a mai jucat, daca intelegeti ce vreau sa zic...”

Medicul Vasi Rădulescu: Au murit peste 2 milioane de oameni din cauza acestui virus blestemat. Avem speranța că putem controla pandemia cu ajutorul vaccinurilor. Știți ce nu vom putea controla niciodată? Prostia și inconștiența unora.

Paula Rusu: „Virusul iresponsabilitatii e contagios, nu are vaccin si nici nu poate fi stavilit de masca, chiar daca nu doare. In plus injuraturile nu ajuta la nimic, dar na, cui sa mai explici”.

Lucian Mindruta: „Am fost si eu celebritate, asa ca il inteleg pe Dragos Bucur ca nu mai vrea sa poarte masca. E foarte greu pentru ego sa nu te mai recunoasca lumea pe strada.
Ideal ar fi acum si un tricou cu numele, ca la televizor scrie prea mic”.

Raluca C.: Multumim pentru grija ta fata de semeni, in special fata de cei ce din motive medicale nu se pot vaccina si sunt vulnerabili la aceasta boala. Multumim ca ne arati ca te doare in p… de ei.

Anemona G.: Vaccinul nu este obligatoriu, in schimb masca da! Și asta pe timp de pandemie…!
Riscul ti-l asumi nepurtând-o, poți fi îmbolnăvit și/ sau poți îmbolnăvii pe alții, unii chiar dragi tie…, dacă iti asumi ?!

Paul Ch.: Dacă statul suportă costul prevenției și tu decizi să nu previi boala, atunci ar trebui să-ți asumi și consecințele financiare. Dacă ești curajos și liber, fii pe banii tăi, nu ai statului conspirator, nu?