Şoferiţa care a omorât două fetițe aflate pe trotuar a spus că a încurcat pedalele. A fost lăsată să plece acasă de polițiști

Femeia care a provocat accidentul din București în urma căruia două fetițe aflate pe trotuar au murit strivite de mașină a declarat că nu conduce prea des şi că a încurcat pedala de frână cu cea de accelerație.

Femeia a fost audiată la sediul Brigăzii Rutiere timp de 3 ore. Ea a fost lăsată să plece, faţă de ea nefiind luată nicio măsură preventivă, scrie adevarul.ro.

Şoferiţa care a omorât două fetițe aflate pe trotuar a spus că a încurcat pedalele. A fost lăsată să plece acasă de polițiști 1

Femeia de 56 ani este cercetată pentru ucidere din culpă. Ea a spus că a pierdut controlul volanului, că nu conducea prea des şi că a încurcat pedalele.

Tragedia s-a produs, sâmbătă, pe strada Menţiunii din nordul Capitalei, după ce o şoferiţă a pierdut controlul volanului, a intrat într-un stâlp, apoi într-un gard. Cele două fete se aflau pe trotuar. Ambele au fost duse de urgenţă la spital, însă medicii nu le-au putut salva.

Poliţiştii care au vizionat imaginile de pe camerele video spun că maşina a venit cu viteză mare.