Mircea Badea, mesaj pentru Diana Şoşoacă după excluderea din AUR

Senatoarea Diana Şoşoacă nu mai este bună pentru AUR dar este apreciată de Mircea Badea. Senatoarea a fost dată afară ieri din partid.

Mie îmi place foarte mult de doamna Șoșoacă – Je suis Șoșoacă! Deci, o susțin! Eu sunt și eu un fel de Șoșoacă al Antenei 3, deci cumva… O susțin, mi se pare foarte simpatică, e haioasă. E foarte, foarte bună”, a spus Mircea Badea, potrivit RTV.

Mircea Badea, mesaj pentru Diana Şoşoacă după excluderea din AUR 1

Mircea Badea a fost însă singurul care i-a ținut partea avocatei. „Afirmațiile doamnei Șoșoacă sunt o înșiruire lungă de aberații, de minciuni. Nu i-a impus nimeni nici ce să zică, nici ce să nu zică. Dar a ajuns la un nivel mult prea jos”, a spus unul dintre invitați.

Au fost câteva momente sublime, printre care aia cu „Vă oblig să mergeți la Iași!” și ăia aplaudau. Adevărul e că dacă mi-ar fi zis și mie vă oblig… mergeam…nici nu se punea problema”, a punctat Mircea Badea.

Sorin Lavric dezvăluie culisele excluderii senatorului Diana Şoşoacă din AUR.

„A adus atingere intereselor și imaginii partidului” este motivul pentru care Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR. „Retragerea sprijinului politic acordat doamnei Diana Șoșoacă Ivanovici, având în vedere că domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului.

De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercita mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, este precizarea Biroului Național de Conducere AUR.