Mircea Badea, după ce a fost oprit de Poliția Rutieră: ”Probabil a recunoscut unul mașina și o fi transmis, luați-l pe prostul ăsta, dă-l dracu de prost…”

Mircea Badea a povestit la Antena 3 cum a fost oprit de polițiști, din nou, după ora 23:00, atunci când se poate circula doar cu declarație pe proprie răspundere, conform regulilor impuse de autorități.

„A fost unul dintre momentele în care chiar îmi pare rău că nu am coronavirus. Mi-aș fi dorit să am în seara asta. Mult coronavirus mi-aș fi dorit să am. Desigur, m-a oprit Poliția, evident. Pe mine mă opresc tot timpul pentru că, mă rog, circulând noaptea, non-stop mă opresc.

Mircea Badea, după ce a fost oprit de Poliția Rutieră: ”Probabil a recunoscut unul mașina și o fi transmis, luați-l pe prostul ăsta, dă-l dracu de prost…” 1

Pentru că ei sunt vigilenți, organul e vigilent – îl susțin – să ne apere, nu știu, n-am înțeles exact de cine, dar ne apără”, a spus Mircea Badea, citat de cancan.ro.

”Cred că mi-a recunoscut unul mașina… Nu știu, eu umblu cu o mașină, Țiriac i-ar spune de epocă. Probabil a recunoscut unul mașina și o fi transmis, luați-l pe prostul ăsta, dă-l dracu de prost…”, a mai spus Badea.