Medicul Vasi Rădulescu: „Văzând că Șoșoacă i-a luat fața azi, Dragoș Bucur a revenit cu egzplicații, să se întoarcă privirile la el. E un dac liber, ce s-o mai lungim. Masca nu-i pentru el. Vaccinul e câh”

Diana Șoșoacă și Dragoș Bucur sunt vedetele zilei. Doi anti-vacciniști nefericiți. Șoșoacă a fost dată afară din AUR, iar Dragoș Bucur și-a luat o tonă de înjurături, lumea îl credea băiat ok.  Dragoș Bucur a venit cu explicații de ce nu se vaccinează și nu vrea să poarte mască.

Medicul Vasi Rădulescu: „Văzând că Șoșoacă i-a luat fața azi, Dragoș Bucur a revenit cu egzplicații, să se întoarcă privirile la el. E un dac liber, ce s-o mai lungim. Masca nu-i pentru el. Vaccinul e câh.

Medicul Vasi Rădulescu: „Văzând că Șoșoacă i-a luat fața azi, Dragoș Bucur a revenit cu egzplicații, să se întoarcă privirile la el. E un dac liber, ce s-o mai lungim. Masca nu-i pentru el. Vaccinul e câh” 1

Astea sunt găselnițe, opresiuni ale guvernelor și ocultei mondiale care ne țin sub bocanc. Dragoș militează pentru „the way back” la acțiuni individuale, egoiste, rupte de binele comun. Nu pui mască și nu te vaccinezi pentru că te doare la bașcheți de cei de lângă tine. Viața e doar aia a ta, ești nihilist, trăiești cum vrei.

Apoi, Dragoș mai pledează pentru dreptul la exprimare liberă. Acest drept înțeles greșit de mulți care o țin langa cu libertatea lor. Libertatea înseamnă responsabilitate. Libertatea de exprimare necesită să înțelegi bine niște lucruri, să respecți știința, abia apoi să te pronunți. Să răspunzi pentru conținutul opiniei tale. Să ai respect pentru ceilalți. Altfel, această libertatea de exprimare naște monștri.

Nu ne convingi de nimic cu egzplicațiile tale, Dragoș. Iei mii de like-uri la ele, dar și grupuri dubioase gen AUR au sute de mii de adepți. Și Olivia Steer are mulți. Și nu ești de partea bună, Dragoș. Cu toată libertatea ta de exprimare, prost înțeleasă”.

Ruxandra Predescu: „Una e sa spui ca nu esti de acord c’o lege si alta e sa declari cu nosalanta c’o incalci.
Iar injuraturile, daca’mi aduc bine aminte formularea de ieri, si le’a asumat sau chiar le’a solicitat, deci nu inteleg care’i problema acu’, ca le’a si primit.

N’am zis nimic ieri, ca ce sa mai si zici?, da’ zic acum ca dintr’un rahat in care te’ai bagat singur tot singur poti sa te scoti si fix la fel poti sa te afunzi si mai tare.

Aici vorbim de varianta 2”.