Locul de BASM din România. Cum arată singurul complex turistic din Delta Siretului

Complexul ZagaZaga este situat în Delta Siretului, pe limita dintre judeţele Vrancea şi Galaţi, în satul Doaga.

Complexul se întinde pe o suprafaţă totală de 82 de hectare şi cuprinde 41 de bungalouri mobile (care pot acomoda fiecare o familie cu doi adulţi şi doi copii), 11 bungalouri plutitoare cu aceeaşi capacitate de cazare, 26 de iurte (fiecare iurta având capacitate de cazare pentru doi adulţi şi un copil pe un pat suplimentar), o cherhana, un hambar pentru evenimente private şi corporate, un parc de aventură cu trasee în copaci şi tiroliene amplasate pe malurile lacurilor din interiorul parcului de agrement, o piscină şi două terenuri de tenis.

Locul de BASM din România. Cum arată singurul complex turistic din Delta Siretului 1 Locul de BASM din România. Cum arată singurul complex turistic din Delta Siretului 2

Capacitatea maximă de cazare a complexului este de 200 de persoane, iar preţurile de cazare sunt cuprinse între 53 şi 89 de euro/ noapte pentru bungalouri şi între 40-53 de euro/ noapte cele pentru iurte, informează businessmagazin.ro.

Lucrările au început încă din 2014, cu o investiţie iniţială de 5 milioane de euro fără TVA.

Locul de BASM din România. Cum arată singurul complex turistic din Delta Siretului 3 Locul de BASM din România. Cum arată singurul complex turistic din Delta Siretului 4 Locul de BASM din România. Cum arată singurul complex turistic din Delta Siretului 5

„Am apelat la fondurile europene, prin Programul Operaţional pentru Pescuit (POP), cu sprijinul CEC Bank. Fondurile au fost doar pentru partea de piscicultură. Am realizat ferma de sturioni, dragarea lacurilor şi am construit canalele”, povesteşte Camelia Dobrişan, acţionar în companie.