(Video) ”Golden Buzz” pentru Daria, “fata cu harpa”. Andra: A cântat impecabil

O elevă în vârstă de 15 ani din București a intrat pe scena emisiunii de la Pro TV și a cântat la harpă ”impecabil”, ”ca un înger”, după cum au apreciat jurații.

Andi Moisescu i-a dat ”Golden Buzz” și a trimis-o direct în semifinale, în timp ce Florin Călinescu a fost impresionat până la lacrimi, scrie impact.ro.

(Video) ”Golden Buzz” pentru Daria, “fata cu harpa”. Andra: A cântat impecabil 1

După ce adolescenta s-a așezat la harpă și a interpretat impecabil ”Baroque Flamenco”, juriul a fost în extaz. La un moment dat, Florin Călinescu a început să plângă.

Dacă zeii din Olimp doar instrumentul acesta îl agreau înseamnă că de acolo vine și o fie ceva cu el”, a spus el.

”Mi-ai schimbat percepția asupra acestui instrument. Ai fost o întreagă orchestră. Daria un model pentru mulți. A cântat impecabil. E un copil special. Cred că e cea mai bună interpretare pe care am auzit-o la harpă”, a spus și Andra.

În plus, Andi Moisescu a recompensat-o pe mica harpistă cu un ”Golden Buzz” pentru performanța ei de pe scena emisiunii ”Românii au Talent”.

”Aici este o îmbinare de rafinament, sensibilitate pe care îl vezi și în felul în care se îmbracă, în felul care stă și în felul cum cântă, în toată gama asta care pleacă de la liniște până la zbucium și înapoi. Preocupările pe care le are e și care cred cu tărie… Arta și cultura trebuie subvenționate, pentru că de fapt s-ar putea ca acolo să ne găsim liniștea, iar ele să ne stârnească întrebări și să ne dăm răspunsurile de care avem nevoie astfel în cât să ne regăsim și pe noi.

Ești dispusă să răscolim lumea? Să-i punem pe oameni pe gânduri? Să le oferim un semn de exclamare? Poate că harpa nu ține de trecut, poate că genul acesta de muzică, poate că liniștea, echilibrul nu țin de trecut – poate că de fapt acestea sunt cheile pentru viitor. (…) Am simțit încă de când cânta că aș vrea să facem ceva, sigur că m-a vrăjit felul în care interpreta. Cred că am făcut puțină dreptate”, a spus el.

Vezi aici Video: