O româncă l-a convins pe un spaniol de 93 de ani să-i dea prin testament casa și 200.000 de euro din cont. Cum a reușit?

O tânără din România este anchetată pentru înșelăciune în Spania, după ce a păcălit un bătrân de 93 de ani să-și schimbe testamentul în favoarea ei și să-i dea aproximativ 200.000 de euro.

Femeia l-a convins să o facă beneficiara testamentului după ce i-a zis că a lăsat-o însărcinată, informează digi24.ro.

O româncă l-a convins pe un spaniol de 93 de ani să-i dea prin testament casa și 200.000 de euro din cont. Cum a reușit? 1

Femeia anchetată l-a întâlnit pe bătrân într-un parc din Gijón și încetul cu încetul i-a câștigat încrederea, după care a început să meargă frecvent la el acasă. A fost reținută de agenții Poliției Naționale când era pe punctul de a retrage o sumă mare de bani din contul nonagenarului.

Plângerea depusă la instanță a fost făcută de o nepoată a bătrânului, după ce aceasta a constatat că din contul bancar au fost retrase sume importante. Ulterior s-a aflat că românca l-a convins să o facă, prin testament, moștenitoarea casei.

Potrivit sursei citate, românca este cercetată și pentru furt, după ce familia a constatat că din casa bătrânului au dispărut mai multe bijuterii și bani. Românca ar fi fost cercetată în trecut și pentru alte fapte similare.