Adelin Petrișor, despre Diana Șoșoacă: „Unde sunt mai mult de 2-3 camere cu siguranță o veți găsi pe doamna Șoșoacă. Am avut onoarea să mă feresc din calea ei imediat după incendiul de la Balș, atunci când senatorul a apărut la spital răcnind, de am avut impresia că o să ne rupă pe toți pe genunchi”

Jurnalistul Adelin Petrișor a criticat-o pe senatoarea Diana Șoșoacă în urma aparițiilor din ultima vreme.

„Unde sunt mai mult de 2-3 camere cu siguranță o veți găsi pe doamna Șoșoacă. Am avut onoarea să mă feresc din calea ei imediat după incendiul de la Balș, atunci când senatorul a apărut la spital răcnind, de am avut impresia că o să ne rupă pe toți pe genunchi.

Adelin Petrișor, despre Diana Șoșoacă: „Unde sunt mai mult de 2-3 camere cu siguranță o veți găsi pe doamna Șoșoacă. Am avut onoarea să mă feresc din calea ei imediat după incendiul de la Balș, atunci când senatorul a apărut la spital răcnind, de am avut impresia că o să ne rupă pe toți pe genunchi” 1

Doamna a fost și noaptea trecută la Nasta, unde era adunată toată presa, iar azi a încercat, fără succes, să intre la întâlnirea minerilor cu ministrul Muncii.

Incursiunile zgomotoase nu sunt menite să-i ajute pe oamenii simpli, cum clamează domnia sa. Nu, doamna încearcă doar să-și facă imagine cocoțându-se pe orice dramă cu expunere mediatică.

Senatorul producător de zgomot nu ajută concret pe nimeni, doar vântură-n spațiul public niște amenințări și cereri de demisie.

Urletele televizate trebuie să-i o aducă o imagine de justițiar. Doamna Șoșoacă nu are însă cum să fie Zorro: nu ajută pe nimeni și nici nu poartă mască”, a scris Adelin Petrișor.