Simona Gherghe, de urgență cu fiul la medic. „Vreau să vă povestesc ce am pățit acum două seri”

Prezentatoarea TV Simona Gherghe a povestit pe Instagram momentele teribile prin care a trecut când fiul său, Vlad, în vârstă de un an și 9 luni, a suferit un accident în timp ce se juca împreună cu sora sa.

Vreau să vă povestesc ce am pățit acum două seri pentru că m-am speriat foarte tare. Vlad a căzut, alerga cu Ana, cum fac ei permanent, și a căzut cu fața de parchet. Avea suzeta în gură și și-a spart un dințișor, incisivul central superior.

Simona Gherghe, de urgență cu fiul la medic. „Vreau să vă povestesc ce am pățit acum două seri” 1

A fost cumplit, pentru că m-am speriat foarte tare, vă dați seama dințișorul lui de lapte pe care îl are de câteva luni. În noaptea aia, pur și simplu, nici nu cred că am dormit o oră legat, pentru că mă măcinau o mulțime de gânduri mă tot gândeam să nu îl doară. A gemut un pic în noaptea aia.

A doua zi dimineață am verificat. Nu se mișca, nu îl durea la atingere, oricum i-am făcut o programare și am reușit să îl vadă un medic. Așa că am mers aseară cu el și cu Ana la medic… cert este că nu trebuie să vă speriați.

Este bine să îl vadă un doctor, să vadă dacă a fost afectat nervul și dacă gingia este în regulă. Trebuie să revenim peste o lună la control, trebuie să urmărim să nu i se înnegrească dințișorul și vreo trei săptămâni să evităm alimentele tari, reci sau calde.

Vlad a plâns, o pun pe seama pandemiei, este copil pandemic, cum îi spun eu, a stat mai mult în casă și, de fiecare dată când ieșim, este cam anxios”, le-a povestit Simona Gherghe, prietenilor ei de pe Instagram, potrivit Fanatik.