(Video) Un bărbat lovește intenționat cu Mercedesul un cărucior în care se afla un copil. Câți ani de pușcărie ar trebui să primească

Incident grav în București. Un șofer lovit intenționat cu mașina un cărucior în care se afla un bebeluș, spre disperarea tatălui care îl plimba. Ulterior, conducătorul auto a fugit de la locul incidentului, dar a fost prins de polițiști.  Acestaa fost reţinut, vineri seară, în dosarul în care se fac cercetări pentru tentativă de omor, potrivit stiripesurse.ro.

În imaginile postate pe o rețea socială se vede cum șoferul urcă în mașină și, în momentul în care pleacă de pe locul de parcare, lovește căruciorul în care se afla copilul.Șoferul a plecat de la locul incidentului.

(Video) Un bărbat lovește intenționat cu Mercedesul un cărucior în care se afla un copil. Câți ani de pușcărie ar trebui să primească 1

Tatăl copilului a sunat la poliție, iar cazul a fost preluat de polițiștii de la Secția 25. L-au găsit în scurt timp pe șofer, care a fost dus la secția de poliție pentru audieri.

Monica Juncu: „Peștele de la cap se împute.
Sau, cu alte cuvinte, ce se întâmplă în capitală, se poate întâmpla și în alte orașe.
La Brașov, mi s-a întâmplat și mie acum câțiva ani (2017). Eu, fiind pe lângă bicicletă, ocoleam un șantier nesemnalizat.
N-am avut timp de filmări, totul a durat doar câteva secunde.

✅ Apel 112
✅ Înregistrări video de la clădirile din jur
✅ Martori
✅ Fișă UPU
✅ Raport IML
✅ Concediu medical
✅ Demersuri făcute din partea mea
❌ Cazul a fost închis.

⚫️ Nu m-au chemat NICIODATĂ pentru vreo declarație, ci m-au sunat după mai bine de 1 an să-mi comunice că au închis cazul și voi primi înștiințarea în care am citit apoi că șoferul era curat ca lacrima, iar pe mine nici nu m-au întrebat de sănătate, deși am încă de suferit.
Eram deja plecată din țară și acesta a fost încă unul dintre motivele plecării mele.

🦴 Am rămas cu o durere pe partea stângă a corpului: coloană, picior și mână. Chiar acum când scriu mă doare piciorul, și până nu va trece, nu mă voi opri din a mă plânge. Poate că niciodată…
Măcar atât pot să mai fac dacă autoritățile “au dat” cu IGNOR și respectivul poate în orice moment să mai facă o altă victimă.
Pentru că orice lecție neînvățată, le trage pe celelalte după.

PS
Nimeni nu are nimic cu conducătorii auto sau cu mașinile.
Din contra, e un privilegiu să le folosim. Prin intermediul acestora, viața noastră este mult mai ușoară.
Însă avem cu abuzatorii, incompetenții șamd.

Despre asta este vorba.
Și îmi doresc, cu ocazia acestei întâmplări: mașina vs. om, să facem diferența.

NB
Merg cu bicicleta de 12 ani, o treime din viața mea.
Respect regulile de circulație și înțeleg rolul meu în trafic și în societate.

Am deprins acest obicei util și sănătos într-o țară unde omul este respectat: Olanda.
Așadar, dacă cineva are poftă de a ostraciza omul în detrimentul mașinii înseamnă că a sărit câteva lecții importante din viață.
Și nu e niciodată prea târziu să învețe. 🙂 — simţindu-se îngrijorată”.

Vezi aici Video: