(Video) Succes! O fetiţă româncă de 8 ani, mica stea a cinematografiei italiene. Claudia e vedetă într-un serial de succes

Claudia Păun, o fetiță de numai 8 ani, a ajuns deja o mică vedetă în Italia. Micuța a apărut deja în mai multe filme şi e printre protagonişti într-un serial de mare succes.

Claudia are 8 ani şi locuieşte la Montegaldella, provincia Vicenţa. Deşi are o vârstă fragedă, ea a jucat deja în mai multe filme italiene de succes, alături de actori de top cum sunt Giorgio Pasotti şi Ambra Angiolini. Claudia mai are doi fraţi mai mici, Kevin şi Vanessa, iar părinţii ei, ambii români, s-au cunoscut chiar în Italia, unde trăiesc de mult timp, scrie adevarul.ro.

Rotalianul notează că micuţa româncă a apărut deja în mai multe producţii şi este protagonistă în ultimul serial de succes italian „Il silenzio dell’Acqua 2”, difuzat pe Canale 5, în care şi-a interpretat rolul alături de binecunoscuta actriţă italiană, Ambra Angiolini.

(Video) Succes! O fetiţă româncă de 8 ani, mica stea a cinematografiei italiene. Claudia e vedetă într-un serial de succes 1

„Îmi place să apar în reclame, filme, să particip la filmări, probe, interviuri şi casting, dar ceea ce mă bucură cu adevărat este gimnastica”, a spus Claudia, completată de mama ei:

„Am înscris-o la gimnastică artistică pe când avea numai 1 an şi 10 luni, purta încă scutecel. I-am spus atunci instructoarei că nu mă interesează dacă Jessica învaţă ceva, ci intenţia mea era ca fetiţa să stea împreună cu alţi copii. Iar Jessica făcea la aproape 2 anişori ceea ce făceau ceilalţi copii la 4 ani.

De la 3 ani a început să ia lecţii de pian şi, în acelaşi timp, mergea la înot şi la gimnastică”, a declarat aceasta pentru sursa citată.