(Video) Lecție de viață. Un român cu picioarele amputate deszăpezește in fața casei: “Trebuie sa lupt”

În aceste zile ninge bine în multe zone ale țării. Unii proprietari de acse ar putea să ia exemplu și să-și curețe trotuarul din fața casei.

Lecție de viață din partea unui barbat din Prejmer, judetul Brasov, cu picioarele amputate, aflat intr-un scaun cu rotile, care deszapeste in fata casei.Ninsorile abundente au ajuns si in satul Prejmer, astfel ca Sporea Ioan nu a avut incotro decat sa iasa in fata casei, sa ia o lopata si sa dezsapeseaza, in ciuda dizabilitatilor sale, potrivit ziare.com.

(Video) Lecție de viață. Un român cu picioarele amputate deszăpezește in fața casei: "Trebuie sa lupt" 1

 

Barbatul, care are si un bebelus de opt luni, spune ca aceasta activitate e una civica, motiv pentru care nu se da inapoi de la ea.

Barbatul a fost filmat de Robert Elekes, purtatorul de cuvant al Directiei Regionale Drumuri si Poduri Brasov, iar video-ul s-a viralizat rapid.

Electra Ghiza: „Lectia zilei. Ioan Sporea, tatăl unui bebeluș de 8 luni, curăță zăpada în fața Centrului social din Prejmer, judetul Brașov, unde are o locuință socială temporară. Are de deszapezit și mașina cu care soția urmează să plece…

Pe când avea 14 ani, Ioan Sporea a fost victima unui accident de tren în urmă căruia i-au fost amputate picioarele. Este la a doua căsătorie și își crește 2 din cei patru copii pe care îi are (ceilalți doi sunt în grija fostei soții).
P.S. Robert Elekes, mulțumim jurnalistului din tine care nu moare niciodată!

Vezi aici video: