(Video) Bebeluș român externat în Spania in aplauzele si lacrimile medicilor care l-au vindecat de coronavirus după două luni de chin. „A fost internat la terapie intensivă deoarece avea probleme grave cu respirația.”

Ministerul Sănătăţii anunță că un bebeluș de origine română a fost externat dintr-un spital din Valencia în aplauzele medicilor care l-au vindecat de coronavirus după două luni de chin.

Ministerul Sănătăţii – România: „Petru, un bebeluș de origine română din Valencia, a părăsit ieri spitalul spaniol in aplauzele si lacrimile medicilor care l-au îngrijit 2 luni de COVID-19. Petru, familia sa și medicii care l-au îngrijit sunt adevărați luptători care ne dau speranță că vom învinge această pandemie.

(Video) Bebeluș român externat în Spania in aplauzele si lacrimile medicilor care l-au vindecat de coronavirus după două luni de chin. „A fost internat la terapie intensivă deoarece avea probleme grave cu respirația.” 1

După naștere, Petru a fost adus acasă de părinți și a contractat COVID-19 de la fratele său, care era asimptomatic. La scurt timp, Petru a fost internat la terapie intensivă deoarece avea probleme grave cu respirația.

Recuperarea lui Petru a fost lentă și pentru mult timp părinții l-au putut vedea doar prin apel video”.

Vezi aici Video: