Urmează cea mai friguroasă noapte din această iarnă în România

Noaptea care urmează va fi cea mai friguroasă din această iarnă, astfel în depresiuni urmează să se înregistreze temperaturi de -20 de grade.

Și noaptea trecută au fost înregistrate temperaturi extrem de scăzute.

Urmează cea mai friguroasă noapte din această iarnă în România 1

”Am avut parte de noți geroase în cea mai mare parte din țară, dar cea mai scăzută temperatură s-a înregistrat noaptea trecută, respectiv -23 de grade, la Miercurea Ciuc.

În această dimineață, -18 grade tot în zonele depresionare, la Câmpeni, iar în zona Capitalei temperatura este comparabilă cu cea de ieri dimineață.

Din punct de vedere termic va interveni o schimbare din cursul zilei de miercuri. Informarea meteorologică exipiră miercuri dimineața la ora 10.00. Așteptăm totuși ca noaptea ce vine să fie cea mai rece noapte și în depresiuni să se înregistreze temperaturi de -20 de grade, a declarat Oana Păduraru, meteorolog de serviciu, pentru Antena 3.

Vremea în România astăzi, 18 ianuarie

Vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasã dimineaţa. Temperaturile maxime se vor încadra între -11 şi 0 grade. Cerul va fi variabil în Oltenia şi Muntenia, unde numai cu totul izolat vor fi posibile fulguieli trecãtoare, dar va avea înnorãri persistente în celelalte regiuni, mai ales în jumãtatea nordicã a ţãrii, iar local şi temporar va ninge slab.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare la munte, îndeosebi în zona înaltã a Carpaţilor de Curburã şi Meridionali, precum şi, trecãtor, în sud-vestul şi nord-estul teritoriului. Dimineaţa, izolat, va fi ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã.