Teo Trandafir în tabăra celor care vor să se vaccineze. „În felul asta m-aș simți mai ocrotită, chiar dacă aș purta în continuare masca. Ar fi un scut de protecție”

Teo Trandafir a povestit într-un interviu pentru revista Ciao cum a fost pentru an ul 2020. Ea mai spus că dorește să se vaccineze anti-COVID.

Revista Ciao: Sunt multe lucrurile pe care nu ai avut curaj să le faci în 2020, care tocmai a trecut?
Teo Trandafir: Da. N-am avut curaj să mă pup cu nimeni, decât dacă am fost luată prin surprindere, să ies la cumpărături, să fac lucruri la limita inferioară a pericolului. N-am vizitat pe nimeni din zona de risc. Nu am avut să mă îmbolnăvesc că să nu ajung la spital.
Teo Trandafir în tabăra celor care vor să se vaccineze. „În felul asta m-aș simți mai ocrotită, chiar dacă aș purta în continuare masca. Ar fi un scut de protecție” 1

Cum ți-ai dorit să te prindă anul 2021? Care sunt așteptările tale pentru acest nou an în care nu am scăpat încă de pandemie?

Teo Trandafir: O să declanșez o mică isterie, dar sunt omul care s-a vaccinat dintotdeauna. Sper ca acest an să mă găsească vaccinată și cu rapel făcut cât mai curând. În felul asta m-aș simți mai ocrotită, chiar dacă aș purta în continuare masca. Ar fi un scut de protecție. Mi-am făcut și vaccinul antigripal.

Revista Ciao: Care ar fi cea mai mare frică a ta pentru acest an 2021?

Teo Trandafir: Frica de suferința celor din jur și a mea. Indiferent dacă dorim sau nu, discuțiile noastre se învârt în jurul acestui subiect. Fricile noastre sunt comune în perioada asta. În perioada asta oamenii au anxietăți, probleme, depresii.