Sorin Paveliu: „M-am vaccinat! Complet dezamăgit. Ordine, civilizat, nicio durere. Nici un vai, nici un leșin cit am stat in sala postvaccinare”

17.846 cadre medicale s-au vaccinat în ultimele 24 de ore anti-COVID. Au existat 62 de reacții comune și minore.

Sorin Paveliu: „M-am vaccinat! Complet dezamagit. Ordine, civilizat, nicio durere (a..daca nu au bagat nimic??!), nu m-au lasat sa plec inainte de a suna ceasul de 15 min (am incercat o evadare si m-a urecheat asistenta). Nici un vai, nici un lesin cit am stat in sala postvaccinare. Lumea a luat-o razna de se teme de vaccinare.
PS – loc vaccinare – Universitar București”.

Sorin Paveliu: „M-am vaccinat! Complet dezamăgit. Ordine, civilizat, nicio durere. Nici un vai, nici un leșin cit am stat in sala postvaccinare” 1

Medicul Elena Cardas: „În sfârșit a venit și ziua V. De pe la prânz am inceput cu pregătirile . Simțeam ca ziua asta trebuie onorată. Mi-am lustruit botinele . Mi-am făcut manichiura. M-am cochetărit , m-am dat cu cel mai bun parfum. Putin rimel. Putin fixativ… Ce mai încolo și încoace: azi e prima zi de școală. Scoala imunologica.

Voi absolvi în aproximativ 4 săptămâni, atunci când corpul meu va fi învățat sa lupte cu virusul. Voi face și testul de anticorpi in februarie ca sa fiu sigura ca totul a mers bine în corpul meu. Sa va spun un secret: corpul nostru stie mai multa medicina și e mai deștept decât toți doctorii din lume la un loc. Asa ca am încredere ca va face treaba bună

În rest… dragi conspirationisti: dacă nu dau semne de viață și nu răspund la mesaje sau la telefon în zilele ce urmează atunci nu va vaccinați . Sigur veți fi răpiți de extratereștri, ca și mine, ghidați de nanochipul tocmai ce mi s-a implantat după cum reiese din fotografie. Preventiv am lasat mancare și apa pentru pisici cat pentru o săptămână… sa fie…

La mulți ani și la imunizare cat mai eficienta! Nu va fie frica! Corona pica!”

Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 de către Institutul Național de Sănătate Publică, prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația la nivel național din ziua de 7 ianuarie a.c., orele 17:00, era următoarea:
1. Număr de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (în ultimele 24 de ore, prima administrare) – 17.846
2. Număr total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020, prima administrare) – 76.400.
3. Număr de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (în ultimele 24 de ore): 62 reacții comune și minore, dintre care:
– 27 reacții de tip local;
– 35 reacții generale.
4. Număr de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (începând din 27 decembrie 2020): 264 reacții comune și minore, dintre care:
– 119 reacții locale cu durere la locul injectării;
– 145 reacții generale (febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie);
*Menționăm că alte 5 reacții sunt în curs de investigare. Precizăm că programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20.00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17.00 – 20.00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare.