Scump. Viorel Ilișoi: „Am fost la Auchan. Altădată, cu banii ăștia umpleam portbagajul de marfă și mai luăm și două sacoșe în mașină”

Pandemia a scumpit pe nesimțite produsele alimentare. Banii nu mai au prea multă valoare când își faci cumpărăturile la marile magazine.

Viorel Ilișoi: „Am fost la Auchan, am luat câte ceva: detergent, pastă de dinți, deodorant, două baxuri de apa minerală, hârtie igienică, prosoape de hârtie, mere, un ananas, saci de gunoi, gel de duș, mă rog, chestii din astea, nu cine știe ce. Mărunțișuri.
Scump. Viorel Ilișoi: „Am fost la Auchan. Altădată, cu banii ăștia umpleam portbagajul de marfă și mai luăm și două sacoșe în mașină” 1

Ajung la casă, 430 de lei. Cam mult, îmi zic. Numai te faci un pic spre rafturi și a și sărit suta de dolari din buzunar?
Nu contest nimic, plătesc frumos, cu cardul, și ies la interval să-mi verific cumpărăturile. Mi s-a mai întâmplat să mă cocoșeze Auchan cu produse pe care nu le luasem sau cu prețuri mai mari decât la raft. De fiecare dată mi-am primit banii înapoi, cu scuze.

Iau mațul ăla de hârtie și verific: rândul și produsul. Ce sa vezi, totul era în regulă, atât făcea coșul meu. Altădată, cu banii ăștia umpleam portbagajul de marfă și mai luăm și două sacoșe în mașină.

Domnule, eu stăteam în casă și scriam poezii, iar ăștia scumpeau viața!”

Irina C.: Am avut același șoc la Carrefour. Asa ca recomand Lidl, singurii care au lăsat preturile nemodificate
Marina. S.: din pacate asa este, in ultima jumatate de an ma departez de casa si imi verific bonul cu riscul de a rade lumea de mine ..