„Românii au talent“ revine la Pro Tv cu 2 ediţii pe săptămână. Pavel Bartoş: „Vom vedea nişte numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru:”

Emisiunea „Românii au Talent” revine la Pro TV, din data de 5 februarie. În premieră, show-ul va fi difuzat de două ori pe săptămână: vinerea şi lunea.

Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă şi de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-şi îndeplinească visul.

„Românii au talent“ revine la Pro Tv cu 2 ediţii pe săptămână. Pavel Bartoş: „Vom vedea nişte numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru:” 1

Vom vedea nişte numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi aşa cum vor ei să fie acest show”, a spus Pavel Bartoş despre noul sezon, citat de adevarul.ro.

Smiley a zis că ”talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzaţional… iar acesta este!

Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit şi este o promisiune că veţi vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă”.

Şi în acest an, zece concurenţi se vor califica direct în semifinale în cazul în care Andi, Andra, Florin, Alexandra sau Pavel şi Smiley vor apăsa butonul care transformă visurile în realitate.