Rică Răducanu, supărat pe medicii care l-au tratat de Covid-19: „Nu mi-au făcut decât două injecţii”

Fostul fotbalist Rică Răducanu și soția acestuia sunt internați la spital după ce au fost confirmați cu COVID-19. Rică Răducanu nu are simptome grave, dar este ținut sub monitorizare din cauza vârstei înaintate. În schimb, soţia sa a avut nevoie de oxigen.

„Ce să mai zic, nu vedeţi că suntem aproape morţi, nu îmi mai arde de nimic. Dacă ne sunaţi, ne mai ridicaţi moralul. Nevastă-mea e mai binişor, i-au făcut perfuzii.

Rică Răducanu, supărat pe medicii care l-au tratat de Covid-19: „Nu mi-au făcut decât două injecţii” 1

Eu stau în pat, mi-au făcut două injecţii în burtă. Mai apuc să vorbesc cu nevastă-mea doar pe Whatsapp, îmi pune poze cu ea, vorbeşte, e mai binişor, dar nu prea”, a declarat Rică Răducanu (74 de ani), citat de click.ro.

„Fostul mare portar al Rapidului este însă dezamăgit de tratamentul administrat de medici. „Nu mi-au dat nici un medicament să-mi treacă. De aia mă enervez, mi-au făcut CT la plămâni și o injecție acolo în burtă. Nu mi-au dat pastile, nimic. Eu mai stau o săptămână în spital.

Dacă vreau să mă duc acasă acum, pot. Eu nu puteam însă să stau acasă că cine știe ce prostie făceam, mă apucam de băut. Eu singur nu pot să stau. Eu stau în spital acum pentru că soția mea e la oxigen”, a mai declarat Rică.