Prima persoană imunizată anti-COVID în România atacată de anti-vacciniști: „În prima zi m-au afectat puțin, ulterior am încercat să nu le mai citesc, am încercat să nu mă afecteze. Eu m-am simțit privilegiată”

Prima persoană din România vaccinată împotriva COVID-19, asistenta medicală Mihaela Anghel de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din București, nu a scăpat de atacurile anti-vacciniștilor. Ea a primit duminică a doua doză a vaccinului împotriva noului coronavirus.

Mihaela Anghel a mărturisit că după ce a fost vaccinată a primit foarte multe comentarii care au afectat-o, potrivit Gandul. 

Prima persoană imunizată anti-COVID în România atacată de anti-vacciniști: „În prima zi m-au afectat puțin, ulterior am încercat să nu le mai citesc, am încercat să nu mă afecteze. Eu m-am simțit privilegiată” 1

În prima zi m-au afectat puțin, ulterior am încercat să nu le mai citesc, am încercat să nu mă afecteze. Eu m-am simțit privilegiată, am mulțumit tuturor că am fost aleasă să fiu prima persoană vaccinată din România.

Din moment ce mi-am ales meseria asta, nu mi-a fost teamă. Situația în spital este încă destul de grea, dar încercăm să facem față.Avem speranța că cu acest vaccin scăpăm de pandemie”, a declarat ea după vaccinare.

Asistenta Mihaela Anghel a făcut parte din echipa medicală care, pe 27 februarie, a preluat primul pacient confirmat cu virusul Sars Cov-2 în România. Mihaela Anghel spune că se simte privilegiată că a fost aleasă să fie prima persoană vaccinată în România.