Oana Dimofte: „Bogdan Stanoevici și-a plătit teoriile cu propria viață, din păcate. Două conspiraționisme au și apărut, după moartea lui Bogdan Stanoevici”:

Mulți nu înțeleg nici acum care este rostul măștii în pandemie. Masca o porți ca să reduci riscul de infectare pentru ceilalți. Cei mai mulți consideră că dacă sunt sănătoși nu trebuie să poarte mască, uitând că acest coronavirus dă și forme asimptomatice. Și uite așa, actorul Bogdan Stanoevici care se lăuda că nu poartă mască s-a infectat, probabil, tot de la cineva care nu dorea să poarte mască. Ghinionul lui că a nimerit într-un spital de stat unde s-a infectat cu o bacterie ce ia adus moartea.

Oana Dimofte:Două conspiraționisme au și apărut, după moartea lui Bogdan Stanoevici:
1. ”A fost din cauza nosocomialelor luate din spital”.

Oana Dimofte: „Bogdan Stanoevici și-a plătit teoriile cu propria viață, din păcate. Două conspiraționisme au și apărut, după moartea lui Bogdan Stanoevici”: 1

Hei, nu știu dacă a fost și asta. Nu a confirmat nimeni, deocamdată e doar o teorie din rărunchii internetului. Dar, dacă nu se infecta cu COVID-19, nu ajungea în spital, Sherlock!

2. ”Ce dacă milita antimască și se credea prea sănătos să o poarte? Alții care au purtat-o nu s-au îmbolnăvit și ei?”
Ba da, Einstein, s-au îmbolnăvit, uite, chiar eu mă număr printre ăștia. S-au îmbolnăvit pentru că masca o porți ca să îi protejezi pe alții în primul rând. Și, când atâția au refuzat să facă gestul ăsta elementar, boala a ajuns la proporțiile de acum, candidat la Mensa ce ești!

Bogdan Stanoevici și-a plătit teoriile cu propria viață, din păcate. Alții care au instigat și încă mai instigă nu vor plăti deloc. Asta nu înseamnă că sunt în stare să creeze o mutație și pentru adevăr”.

Infectia care i-a agravat starea lui Stanoevici este un germene intraspitalicesc, potrivit ziare.com.

Va spuneam, acum 2 zile, despre cunoscutul actor si om politic Bogdan Stanoevici, ca este intr-o cumpana a vietii lui. A invins COVID-ul dar s-a pricopsit cu un germene intraspitalicesc, Clostridium difficilae. Aceasta bacterie ataca flora intestinala normala“, a scris Dr Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

La inceputul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara ca nu poarta masca de protectie impotriva infectiei cu noul coronavirus pentru ca este “sanatos”.