Noua Dacia iese la vânzare. Când va fi disponibilă în România și care este prețul

Noua Dacia Logan va putea fi comandată în România începând cu luna februarie. Noul model va putea fi disponibil pentru drive-test la toţi dealerii Dacia din ţară de la sfârşitul lunii ianuarie.

Noul model Sandero Stepway poate fi deja comandat de luna trecută, informează adevarul.ro.

Noua Dacia iese la vânzare. Când va fi disponibilă în România și care este prețul 1

Noul Logan este disponibil cu trei motorizări, dintre care două pe benzină (cu puteri de 65 CP şi 90 CP) şi o motorizare mixtă benzină-GPL, de 100 CP, sub denumirea comercială ECO-G. Modelul dispune de trei nivele de echipare (Access, Essential şi Comfort).

Pentru noul Logan, preţurile variază între 8.400 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Access, cu motorul SCe de 65 CP şi 12.950 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort echipată cu motorul TCe 90 CVT.

Indiferent de nivelul de echipare, noul Logan nu are incluşi senzorii de parcare şi camera video marşarier pentru asistenţă la parcare. Pachetul cu senzori şi cameră video poate fi achiziţionat cu 350 de euro şi doar pentru nivelul de echipare Confort.

Clienţii care doresc să achiziţioneze doar senzorii acustici spate pentru asistenţă la parcare vor plăti 150 euro. La echipamente opţionale figurează şi aerul condiţionat cu reglaj automat, acesta putând fi achiziţionat pentru preţul de 200 de euro.

Clienţii care vor dori să îşi aleagă o anumită culoare metalizată vor mai scoate din buzunar 350 euro.