Medicul Elena Cardas explică ce reacții secundare a avut după vaccinare. „6 zile după vaccinare. Încă aici pe pământ”

Marele avantaj pentru cei care se vaccinează, pe lângă imunitatea față de COVID, este că vor putea călători unde vor dori, cel mai probabil nevaccinații vor avea diverse restricții. La călătoria cu avionul, de exemplu.

Elena Cardas: „6 zile după vaccinare. Încă aici pe pământ. Ceva mai aproape de siguranță. Reacții secundare? Da. Au fost câteva cum ar fi niște furnicături în bratul în care s-a făcut vaccinul cam 2 zile și mi-a curs nasul câteva ore.

Medicul Elena Cardas explică ce reacții secundare a avut după vaccinare. „6 zile după vaccinare. Încă aici pe pământ” 1

Poate ușoară stare de oboseala. Cam asta a fost tot. A suta parte dintr-o viroză obișnuită. De fapt sunt reacții normale ale unui corp care este in plin proces de recunoaștere a inamicului și formarea de trupe armate. Asta consuma energie.

Dacă nu aveam nimic special as fi fost temătoare că am fost vaccinata cu apa de ploaie.

Anul trecut am plătit o excursie în Olanda. Am vrut sa renunț din cauza pandemiei. Nu mi s-au returnat banii dar mi s-a spus ca pot reprograma fara sa mai plătesc nimic în decurs de 1 an. Am crezut ca am pierdut banii. Se pare ca nu. În primăvara voi avea curajul sa zbor cu avionul și sa ma plimb oriunde doresc.
Va urez gânduri înțelepte”.