Magda Vasiliu: „Si tocmai când ziceam ca nu mă mai surprinde nimic, vine președintele si se vaccinează corect, in mușchiul deltoid. Trebuie sa mi reevaluez urgent programul de Pilates, ca nu mai merge așa”

Val de reacții pe Facebook după vaccinarea președintelui. Nimeni nu a mai fost atent la seringă din cauza mușchilor președintelui.

Magda Vasiliu: „Si tocmai când ziceam ca nu mă mai surprinde nimic, vine președintele si se vaccinează corect, in mușchiul deltoid. Trebuie sa mi reevaluez urgent programul de Pilates, ca nu mai merge așa”.
Magda Vasiliu: „Si tocmai când ziceam ca nu mă mai surprinde nimic, vine președintele si se vaccinează corect, in mușchiul deltoid. Trebuie sa mi reevaluez urgent programul de Pilates, ca nu mai merge așa” 1
(foto: Cronica Carcotasilor)

Corina Băcanu:S-a vaccinat Klaus Iohannis și uite că nu am fost atentă dacă i-au pus ăia ser fiziologic sau apă de murături, că eu mă uitam la mușchii lui. O veche tehnică de manipulare învățată din filmele cu Jason Momoa care nici nu mai contează dacă știe replicile atâta timp cât e dezbrăcat de la brâu în sus. Sau în jos. Toți ăștia care am făcut medicina pe YouTube trebuie să fim vigilenți mai ceva ca niciodată și uite că ne-a luat ăsta ochii cu mușchii.

Ideea e că cumva am și fost norocoși la faza asta. Internațional vorbind. Cum ar fi fost să scrie Figaro despre noi “Președintele Iliescu a fost vaccinat în labele moi și gelatinoase de scafandru care îi atârnau din mânecile cămășii” sau “Președintele Băsescu a ridicat curajos mânecile iar acul a intrat vijelios în brânzica marinărească cu aromă de vodcă!”

Eu nu mă simt deloc aptă să mă pozeze cineva la vaccin. Că toată pandemia am făcut banana bread, m-am iluminat, am făcut baie cu spume și Prosecco de mi s-a făcut rău în baie, am citit cărți, am petrecut timp cu familia că aș împrumuta-o și la alții, m-am descoperit, am descoperit hobiuri pe care nu le-am avut niciodată și nici nu le voi avea, în sfârșit vaccinarea asta mă prinde mai degrabă cu acul cântarului înspre doamna Fofoloancă decât spre Președinte.

Dar cred că domnul Președinte a fost la sală înainte, știa că trebuie să își sufle mânecile și a tras tare pe brațe.
În sfârșit, a văzut totuși cineva dacă i-au injectat vaccinu’ sau a fost și ăsta ca celelalte zer din urdă de bivoliță?
Haștag: MândrăCăSuntRomâncă

Sebastian Lazaroiu: „Domnu’ Vlad Voiculescu, deschideți sălile de fitness, că vrem să ne vaccinăm și noi. Eu o să fac doar testul PCR de covid, că nu trebuie să mi dau jos cămașa. Vrem să vedem burtica lui Ciolacu când și-o face vaccinul. Bagă sală, Marcele, că mai ai două luni.”

Elena Calistru: Aș vrea să zic și eu ceva de vaccinarea Președintelui, dar îmi vine în minte numai “rooaaar!” și nu îmi dau seama dacă e potrivit 😃