Lucian Mindruta: „Fata asta e cel mai urmarit român de pe glob, pe reteaua TikTok…N-am crezut ca poate exista atata ura la adresa unei fete de 21 de ani. Care n-a omorat pe nimeni, doar face vizualizari multe cu tot felul de glume si ameteli pe TikTok”

Lucian Mindruta a făcut o emisiune cu românca cea mai urmărită pe rețeaua de socializare TikTok.. Un val de ură s-a stârnit la adresa acesteia pe Facebook, în loc să primească măcar felicitări din politețe.

Lucian Mindruta: „Fata asta e cel mai urmarit roman de pe glob, pe reteaua TikTok.
Are un cont in engleza cu 6 milioane de urmaritori. Cel in romana are doar 1 milion. Peste Cumpanasu si el.
Cum face?

Lucian Mindruta: „Fata asta e cel mai urmarit român de pe glob, pe reteaua TikTok...N-am crezut ca poate exista atata ura la adresa unei fete de 21 de ani. Care n-a omorat pe nimeni, doar face vizualizari multe cu tot felul de glume si ameteli pe TikTok” 1

Cu ce merge pe TikTok, fireste. Dar si cu energie si cu o calitate a productiei video cu care nici unii regizori de meserie nu tin pasul.

Late edit: ok, poate n-am vazut tot. Dar chiar si asa, cifrele sunt bune. Si nu dati vina pe ea: publicul consuma contentul ei. E o industrie. Si ea performeaza acolo unde conteaza: la trafic.

Andra Gogan a fost azi in emisiunea mea de interviuri de la Digi. Si stiti ceva?
Mi-a placut!

Update
N-am crezut ca poate exista atata ura la adresa unei fete de 21 de ani. Care n-a omorat pe nimeni, doar face vizualizari multe cu tot felul de glume si ameteli pe TikTok.

Am pus mai devreme un link la interviul cu ea de azi. Si mi-au sarit oamenii in cap. Ca face content de doi bani, ca a fost asistenta la Acces Direct, ca isi sparge oua in cap…

Asta e insa categoria usoara. Categoria grea e la intrebarea “dar cat ai luat sa o promovezi?”.
Dati-mi voie sa va spun ca asta e de departe o intrebare care iti arata ca nu intelegi lumea.

Andra Gogan are 7 milioane de useri pe tiktok. Prosti, destepti, copii sau adulti (cel mai probabil copii), sunt 7 milioane. Ce posteaza acolo face in medie 50k views. Are si cu 2 milioane pe video.

Eu am 250k aici pe facebook. Cu cu o emisiune de TV probabil ca sper sa strang undeva pe la 50k pe sfert de ora, daca am noroc.
Intelegeti ca jucam in ligi diferite? Si ca a ei, chiar daca e formata din aia mici, e MAI MARE?

Am incercat cu emisiunea aceea sa sparg o bula. Asta de facebook, politizata si incarcata zilele astea de tot felul controverse. Nimeni n-a avut chef sa intre pe link si sa se uite.

Toti (ok, cei mai multi) au injurat INAINTE!
Inainte macar sa stie despre ce am discutat cu ea.

Am vrut sa stiu daca face bani. Daca are o politica de continut. La cine se uita si pe cine imita. Cat investeste in asta, si daca e un business pe care are in plan sa-l creasca…
Am vrut sa stiu cum functioneaza o industrie din care unii traiesc si fara sa ceara voie statului.

Si m-am ales cu mistouri, iar ea cu oua aruncate in cap de oameni care confunda critica cu lipsa de empatie.
Ca dovada ca si oamenii inteligenti, activi, maturi si angajati sociali pot fi la fel de superficiali ca aia care se uita zilnic la clipuri pe TikTok.
Multumesc pentru feedback, oricum.
Si pentru dezamagire. Am ce face cu ea, lasati-o aici”.

Vezi aici Video: