Ilie Năstase și-a bătut nevasta! Ioana a sunat la 112 în stare de șoc: “Chiar îmi tremură și acum picioarele…Mă bucur că am ieșit teafără din acea casă”

Ioana, soția lui Ilie Năstase, a chemat poliția prin 112 după ce a fost agresată de soțul ei în locuința acestora din Complexul Stejarii.

“Da, este adevărat. Nu voi da foarte multe detalii. Mă bucur foarte mult că am ieșit teafără din acea casă. Și mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp. Chiar nu vreau să vorbesc urat la adresa lui.

Ilie Năstase și-a bătut nevasta! Ioana a sunat la 112 în stare de șoc: "Chiar îmi tremură și acum picioarele...Mă bucur că am ieșit teafără din acea casă" 1

Vreau să fie bine, să fie sănătos, să fie bine. Am vrut să fac ceva, am vrut să-l fac să fie fericit, am încercat toate variantele posibile. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Și ar fi urat.” a declarat aceasta în exclusivitate pentru emisiunea ShowBlitz de la Antena 3.

Poliția a confirmat apoi că Ioana Năstase a sesizat o altercație, autoritățile au ajuns la fața locului iar soția lui Ilie Năstase nu a dorit să depună plângere.

În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu.

Ioana Năstase: Nu am 20 de ani să gândesc în 5 minute ce voi face mâine, dacă voi divorța sau nu
Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Niciodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată…

Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare”, a declarat Ioana Năstase pentru ProSport.

Nu am 20 de ani să gândesc în 5 minute ce voi face mâine, dacă voi divorța sau nu. Dar mă voi gândi foarte bine, am un băiat de care vreau să mă bucur. Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău. Eu abia venisem de la munte, am servit masa împreună, totul era ok. Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă.

Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a adăugat Ioana Năstase.