(Foto) Doi oameni au murit după ce au fost aruncați pe geamul microbuzului, pe E58. Opt oameni se aflau în microbuz

Două persoane au murit pe loc în această dimineață după ce un microbuz s-a răsturnat în Pasul Mestecăniș, pe E58. Opt oameni se aflau în microbuz.

În această dimineaţă a avut loc un accident de circulaţie în Pasul Mestecăniş, pe sensul de urcare spre Municipiul Câmpulung Moldovenesc. Şoferul unui microbuz a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe o parte În microbuz se aflau opt pasageri, iar doi dintre aceştia au fost prinşi practic sub microbuz.

(Foto) Doi oameni au murit după ce au fost aruncați pe geamul microbuzului, pe E58. Opt oameni se aflau în microbuz 1 (Foto) Doi oameni au murit după ce au fost aruncați pe geamul microbuzului, pe E58. Opt oameni se aflau în microbuz 2 (Foto) Doi oameni au murit după ce au fost aruncați pe geamul microbuzului, pe E58. Opt oameni se aflau în microbuz 3 (Foto) Doi oameni au murit după ce au fost aruncați pe geamul microbuzului, pe E58. Opt oameni se aflau în microbuz 4

Din păcate, după ce au fost descarceraţi, medicii nu au putut să îi mai resusciteze, iar alte două persoane a fost rănită, una dintre ele destul de grav şi transportată la spitalul din Câmpulung Moldovenesc.

În clipa de faţă, traficul se desfăşoară în condiţii normale deoarece microbuzul s-a răsturnat în afara părţii carsosabile, într-un refugiu de pe Pasul Mestecăniş, iar lucrătorii de la Poliţie încearcă să determine care au fost motivele pentru care microbuzul s-a răsturnat.

Drumul pare a fi curăţat, însă temperaturile sunt destul de scăzute. Sunt temperaturi negative în zonă. Nu ştim exact dacă apăruse fenomenul de polei, cert este că în zonă dei obicei sunt probleme din cauza polieiului sau a gheţii, deoarece poliţiştii le recomandă mereu şoferilor ca pe acel tronson de drum să circule cu maximă prudenţă, pentru a evita astfel de derapări”, a transmis Paul Ciurari, corespondent Antena 3.