(Foto) Cum arată fiica Loredanei Groza, în vârstă de 22 de ani. „Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică”

Fiica Loredanei Groza a împlinit 22 de ani și s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Elena nu a moștenit vocea mamei sale, însă compune melodii încă de când era mică. Acum, aceasta este producător muzical la un cunoscut post de radio.

Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste„ spunea fiica Loredanei în urmă cu ceva timp, potrivit Libertatea. 

(Foto) Cum arată fiica Loredanei Groza, în vârstă de 22 de ani. „Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică” 1 (Foto) Cum arată fiica Loredanei Groza, în vârstă de 22 de ani. „Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică” 2

Fiica Loredanei Groza profesează tot în domeniul muzical. Tânăra în vârstă de 22 de ani a studiat la un liceu privat din Capitală, acolo unde cursurile au avut predare în limba engleză.

(Foto) Cum arată fiica Loredanei Groza, în vârstă de 22 de ani. „Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică” 3 (Foto) Cum arată fiica Loredanei Groza, în vârstă de 22 de ani. „Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică” 4

Elena, fiica Loredanei Groza și a lui Andrei Boncea, are latura artistică foarte dezvoltată. Este pasionată de muzică, îi place trupa One Direction, dar moda o atrage cel mai mult.