Doru Oprea: „Eu nu ii înțeleg pe ăștia care vor să impună noi restricții in România…banii nu pica nici din cer si nici nu se printeaza la Guvern”

O întreagă dezbatere este în desfășurare: ar trebui menținute restricțiile, în condițiile valului 3 care afectează grav Europa de Vest sau ar trebui eliminate restricțiile când rata de infectare scade sub 3?

Doru Oprea: „Eu nu ii înțeleg pe ăștia care vor să impună noi restricții in România. Am impresia ca ori traiesc pe alta planeta, ori lucreaza la Stat si nu au avut de suferit in ultimele 10 luni.

Doru Oprea: „Eu nu ii înțeleg pe ăștia care vor să impună noi restricții in România...banii nu pica nici din cer si nici nu se printeaza la Guvern” 1

Poate le explica cineva desteptilor ca banii nu pica nici din cer si nici nu se printeaza la Guvern. Putem sa ne traim vietile si sa muncim atata vreme cat purtam masca, ne spalam pe maini, nu lingem clantele si urmeaza sa ne vaccinam. Asta va fi noua normalitate si va trebui sa o acceptam. Noi restrictii nu vor face decat sa puna economia in cap si sa ne termine psihic.

Pentru conformitate va fac precizarea ca noi astia 3,7 milioane care lucram in Privat, adica in Economia Reala(aia care produce bani) tinem in spate 1,3 milioane de Bugetari si inca 6 milioane de Pensionari”.

Potrivit Stirile Pro Tv, Franţa se pregăteşte să reintre în carantină naţională, Israelul îşi închide ermetic spaţiul aerian, iar Suedia şi-a ferecat frontiera cu Norvegia. Mutaţia britanică a coronavirusului a determinat instituirea unui lockdown în zona capitalei norvegiene Oslo.

Germania adopta necontenit măsuri suplimentare pentru a limita răspândirea noilor tulpini de coornavirus. Începând de ieri, au fost consolidate controalele în aeroporturi, porturi şi la frontierele terestre, după ce a fost definit un nou grup format din peste 20 de ţări considerate de “incidenţă ridicată” a cazurilor de infectare.

Persoanele vizate pot intra în Germania doar dacă prezintă un test PCR negativ, realizat cu maximum 48 de ore înainte de zbor. Totodată, vor trebui să-şi facă un al doilea test PCR începând din a cincea zi de carantină.

Primejdia pusă de noile tulpini de coronavirus le da insomnii şi responsabililor americani. Dr. Antony Fauci: “Trebuie să plecăm de la ipoteza că tulpina devenită dominantă în Marea Britanie are o virulentă crescută, mă refer la capacitatea acestei varainte de a provoca daune mai mari, inclusiv decesul.”