Dan Cherciu: „Să nu uiți, Darie! Dacă era președinte Viorica Dăncilă se îmbrăca în ie, își lua pantofi cu toc, se farda strident, musai cu buze roșu PSD, o aducea de mână alaiul condus de masculul alfa, Dragnea, iar când asistenta îi băga acul, ar fi ignit un he, he!”

Cum ar fi fost cu Viorica Președintele României? Adusă de mână la vaccinare de Liviu Dragnea? Aveai mai multă încredere în vaccin?

Dan Adrian Cherciu: „Să nu uiți, Darie! Dacă era președinte Viorica Dăncilă se îmbrăca în ie, își lua pantofi cu toc, se farda strident, musai cu buze roșu PSD, o aducea de mână alaiul condus de masculul alfa, Dragnea, iar când asistenta îi băga acul, ar fi ignit un he, he!

Dan Cherciu: „Să nu uiți, Darie! Dacă era președinte Viorica Dăncilă se îmbrăca în ie, își lua pantofi cu toc, se farda strident, musai cu buze roșu PSD, o aducea de mână alaiul condus de masculul alfa, Dragnea, iar când asistenta îi băga acul, ar fi ignit un he, he!” 1

Doamne, neamului ăsta i-a trecut glonțul pe la ureche!
P.S. Am observat că președintele se îmbracă ca mine, în tricouri negre. Doar că tricepșii mei nu sunt chiar atât de profilați ca ai lui”.

Sorin Ionita: „Dacă s-ar fi întrezărit şi un tatuaj mic, discret, tribal-interpretabil, ştiţi voi 🙂 cred că era game, set şi meci, îl cereaţi chiar voi pe om pentru mandatul 3”

Mihai Vasilescu: „Mi-era teamă că azi o să-mi curgă postările eminesciene prin feed ca cascada Niagara.
Noroc că între timp s-a vaccinat domnul președinte și s-a rezolvat problema, poporul român a uitat instantaneu că e fiert pă cultură.
Dar lasă c-am rezolvat-o eu”.
Dan Cherciu: „Să nu uiți, Darie! Dacă era președinte Viorica Dăncilă se îmbrăca în ie, își lua pantofi cu toc, se farda strident, musai cu buze roșu PSD, o aducea de mână alaiul condus de masculul alfa, Dragnea, iar când asistenta îi băga acul, ar fi ignit un he, he!” 2