CNA, somație pentru declarațiile lui Busu de la Pro Tv despre COVID-19. “Pe viitor, să nu-l mai lase să bată câmpii!”

Pro Tv a primit o somație publică din partea CNA după declarațiile pe care Florin Busuioc le-a făcut pe post, înainte să prezinte “Vremea”, despre COVID-19.

Pe 16 decembrie 2020, Florin Busuioc și-a expus propria părere despre virusul asiatic, pe care îl considera “creat”, în niciun caz apărut “spontan”, potrivit Gandul. 

CNA, somație pentru declarațiile lui Busu de la Pro Tv despre COVID-19. “Pe viitor, să nu-l mai lase să bată câmpii!” 1

“Asta e nenorocirea, de fapt. Că micii producători, mici comercianți au fost loviți zdravăn de tot, marile companii n-au nicio treabă pân’ la urmă. Pentru că de acolo a pornit, frate, toată treaba. De la marile companii. De acolo s-a… stârnit această furtună nenorocită.

Eu așa cred. Pentru că ăsta nu este un virus care a apărut din neant, a apărut spontan. Ăsta a fost creat. Clar”, declara, la momentul respectiv, prezentatorul TV.

Potrivit paginademedia.ro, membrii CNA s-au arătat foarte deranjați pentru că Mihai Dedu și Andreea Marinescu, prezentatorii Știrilor PRO TV, nu au intervenit și nu l-au întrerupt pe Florin Bosoic în momentul în care acesta își spunea propria părere despre COVID-19.